Udgivet i Skriv en kommentar

Muslinge-opskrifterne findes nu på norsk

Muslinggenser strikkeopskrift

Jeg er simpelthen så glad. Jeg har fået den fineste hjælp af søde Pia, som ikke alene har været en dygtig teststrikker, men som endda har oversat strikkeopskriften til Muslinge Sweater til både mor og barn til norsk. Det betyder at de 2 norske strikkeopskrifter ligger i webshoppen nu.

For at fejre den fine nyhed har jeg lavet en rabatkode på 20%, som kan benyttes frem til på søndag den 12. juli. Benyt koden norsk20, så fratrækkes rabatten på de 2 opskrifter.

Musling My size-1410

Muslingen strikkes i garn fra Filcolana, 1 tråd Merci og 2 tråde Tilia, og denne kombi giver dig en blødt og luftigt resultat, som ingen kan blive vred på. Det er lidt af en yndlingskombi herhjemme, og jeg har strikket 3 muslinger op i den, foruden den gule Chunky Drømmesweater og barnets gule Fluffy Bomber Cardigan, som endnu ikke er blevet til en opskrift (måske det kommer en dag?!)

Med denne garnkombi har du også mulighed for at lege mere med nuancerne i dit farvevalg, fordi de 2 tråde kan blandes og skabe dybde og spil til hovedtråden.

Jeg håber, den norske udgave bliver taget godt imod. Hvis der er interesse for de norske oversættelser får jeg gerne Pia til at oversætte nogle af de andre opskrifter. I så fald kan I til stor hjælp give mig besked om, hvis der er en bestemt af mine opskrifter, som det ville glæde jer at se på norsk?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.