Udgivet i Skriv en kommentar

På det seneste…

Her er det sødeste Sofie og Fie
links

Det har været en heftig periode for os, som jeg også nævnte i går. Her deler jeg lidt forskellige glimt fra den seneste tid, som har budt på både godt og skidt.

En ting var virkelig fin ved Corona-lockdown – ingen børn kom hjem med lus! Nu er det ikke fordi vi har lus hver anden uge, men vi har da i hvert fald erfaring med krible-krablerne! Denne shampoo indeholder Tea Tree* og skulle i øvrigt gøre det mindre attraktivt for lus at hoppe ombord på barnets hoved – vi havde så bare lige glemt at bruge den efter de begyndte i skole igen ?
Kender du det, at man kan blive sådan ekstra glad over små ting? Sådan har jeg det med min kreative løsning på en lukning til min stråtaske, som jeg for et par år siden købte brugt. Lige pludselig er tasken blevet anvendelig og det er jo i virkeligheden nok det, der sådan rigtigt gør mig glad – fordi jeg købte jo tasken, fordi jeg er vild med den og ønskede at bruge den. Brochen er jo den jeg lavede sidste år (læs mere her om hvordan) og jeg har faktisk netop tilmeldt mig det næste kursus
Foråret og sommeren har indtil videre budt på ufatteligt fine sommerdage og -aftener, som ikke nydes i mindre grad nu hvor vi har direkte kig til haven
Hende her brækkede simpelthen armen for et par uger siden. Det krævede både operation og aflysninger i min arbejdskalender, men når alt kommer til alt må jeg bare bøje mig i støvet for hende. Hun er mega sej og har ikke klynket det mindste endnu…
Efter lang tids længsel efter bare lidt voksentid for os selv, lykkes det manden og jeg at tage på en lille hverdags-date, og vi var super heldige at have tørvejr, så vi kunne indsnuse al den magiske sommerstemning i Christianshavn. Jeg elsker miljøet dernede og bliver lige ramt, hver gang jeg er der. Kjolen er ny og fra H&M, sneakers fra Puma*
Vi tog lige en nat på Admiral Hotel* for bare at være mor og datter. Det har vi talt om alt for længe og det var simpelthen så skønt at det kræver en gentagelse … næste gang er det selvfølgelig den andens tur. Alenetid kan jo være så meget, men en enkelt nat på et hotel kan jo være en ting, man kan finde råd til en gang imellem og sådan en staycation i egen by er ikke dumt overhovedet.
Strikketid er der heldigvis lidt af hver dag. Strik er blevet min ægte pause, og når noget ikke føles som pligt eller noget jeg skal anstrenge mig for at gøre, så kan jeg strikke næsten lige meget hvor træt jeg skulle være
Min søde og super seje morfar har rundet et skarpt hjørne, så vi fejrede hans 90 friske år i for en uge siden. Han bor på Tåsinge med adgang til en privat strandgrund, så vi havde en fuldstændig fantastisk sommerdag med badebros-spring, grill og familiesamvær
Forrige mandag var jeg inviteret på Marienlyst Strandhotel sammen med Jasmin Gabay og hendes kvindenetværk. Det var en ære at være inviteret med og det var en super skøn og inspirerende dag, hvor jeg mødte nye, lyttede til forskellige måder at drive forretning på og gik hjem med ny inspiration. Jeg synes, det er top lækkert at samles med kvinder, der ønsker at hjælpe andre kvinder – det er noget, som vores køn ikke altid er gode til, men som jeg altid har syntes var vigtigt at have samtaler om.
Jeg slutter af med et smil. Jeg kan jo bare sige at den ene gode ting, der er ved det dårligere vejr, det må være at jeg kan få brugt min nye yndlings-cardigan, som jeg jo fik udgivet her for et par uger siden. Puf Puf Cardigan er så blød og rar og jeg er i øvrigt helt vildt glad for at se, at I allerede har købt opskriften og tager den til jer. Glæder mig til at se den i andre farver derude, så husk endelig at tage mig og bruge #pufpufcardigan

Det var alt hvad jeg havde på hjerte i dag. Bare lige en lille hyggehilsen sådan som jeg var god til at gøre det i “gamle dage”. Måske den slags indlæg vender tilbage til bloggen? ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.