Udgivet i Skriv en kommentar

Pre-ferie-kaos, plisserede drømme og lidt af hvert

links

Det er som om at lige meget hvor god man er til at planlægge og justere, så skal den sidste tid op til ferie bare herske kaos. Heldigvis er der nu dømt ferie og det store smil er fundet frem.

Når tingene ender ud med at blive kaotiske, som de seneste par uger blev, så har jeg heldigvis livserfaring nok til at vide, at vi nok skal komme ramme feriehumøret. I dag har jeg sendt den sidste kunde ud af døren og er gået på officielt ferie, yay.

Jeg kommer faktisk ikke til at holde total ferie i år. Der er forskellige ting, som jeg holder øje med, håndterer og udvikler på, ikke mindst mine dygtige strikkeelever på strikkeskolen, som jeg jo holder øje med dagligt. Den del af mit arbejde, som skal tilses i ferien, kan heldigvis gøres i det små og på tidspunkter, hvor de andre alligevel hygger med andre ting – sådan er livet som selvstændig også, og det generer mig heldigvis ikke. Jeg brænder jo for mit lille værk!

Webshoppen er ikke som sådan lukket, men bestillinger der er lagt efter kl. 20 tirsdag den 7. juli sendes først torsdag den 23. juli, hvor jeg er tilbage igen.

Som du kan se er der stadig masser af smil på læben til trods for en alt for travl tid. Jeg har ikke noget at beklage, jeg har bare travlt og en af de kommende dage vil jeg dele lidt flere ord og glimt af, hvad der egentlig har fået plads i min dagligdag. I næste uge starter ferien sådan rigtigt, hvor vi skal nogle dage til det sydfynske efterfulgt af små 2 uger i familiens sommerhus i Marielyst. Det bliver så dejligt med god tid til snakke, strik og god mad. Jeg regner bl.a. med at udgive strikkeopskriften på den her i løbet af ferien.

Outfittet er delvist genbrug. Blusen er i virkeligheden en bodystocking i micromodal fra H&M, sandalerne er fra Angulus, mens nederdel og taske er genbrug/vintage fra Bob & Lutetia. Herunder har jeg listet nogle virkelig fine plisserede nederdele op, som jeg synes kan noget i stil med min:

 1. Satinnederdel i sart, lys grøn farve fra Asos*
 2. Koralfarvet nederdel fra Jacqueline de Yong hos Ellos*
 3. Beige plissé nederdel fra Vila hos Ellos*
 4. Blomstret plissé nederdel fra Vila hos Ellos*
 5. Plisseret nederdel i smuk brændt farve fra Asos*
 6. Beige klassiker fra Selected Femme hos Ellos*
 7. Super smuk farvegradueret nederdel fra Steps hos Ellos*
 8. Nederdel med grafisk præg fra Only hos Ellos*
 9. Asos nederdel i sort-hvidt tigerprint*
 10. Polka prikket nederdel fra Closet London hos Asos*
 11. Nederdel fra Ted Baker med ombre-effekt*

Jeg ønsker dig en fin weekend og så ses vi snart igen her på bloggis såmænd – eller på Instagram ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.