11   242
15   219
2   204
1   87
2   149
7   174
11   309
0   154
0   73
13   256

Brug dine mohairrester til en Simpel Raglan Tee

links

Det er lige pludselig noget tid siden, at jeg har delt lidt strikke-glæde her på bloggen, men det betyder bestemt ikke at der ikke er gang i strikkeriet ude i min virkelighed. Tværtimod faktisk, og jeg har da også for nylig tilføjet en ny kategori til webshoppen med strikke-tilbehør, hvor du bl.a. kan finde fine strikkemarkører, som jeg har lavet med smykkedele.

Generelt må du gerne forvente mere strikkeindhold her, men jeg oplever, at det er føles lidt tungt at nedfælde en masse ord på bloggen lige for tiden. Jeg tror på en eller anden måde, at det giver mig mere at dele noget visuelt frem for en masse ord, og derfor bliver Instagram hurtigt et bedre medie for mig i øjeblikket.

Ikke desto mindre kan jeg også mærke, at det er noget jeg gerne vil fastholde – både fordi jeg elsker min blog og gerne vil holde liv i den med de forskellige temaer, som nu engang har fyldt her, men faktisk også for at give mig selv lov til at dvæle lidt længere tid ved nogle ting. Det med at dele noget visuelt er jo også lig med at det er “hurtigere overstået”, og selvom det er dejligt med et hurtigt fix, så er det altså virkelig også sundt for mig med lidt langsommelighed i ny og næ.

Jeg har lavet et kampagnetilbud, hvor du køber alle mine strikkeopskrifter for 269,- kr. Du kan se nærmere herom her og tilbudet gælder til og med den 17. oktober 2020

arkiv-2137
Simpel raglan tee strik med rester af silk mohair

Få brugt dine rester af Silk Mohair

I dag vil jeg rette din opmærksomhed hen på Simpel Raglan Tee, som jeg udgav i foråret i forbindelse med min online strikkeskole. Jeg havde lyst til at udvikle en virkelig simpel opskrift, som kunne danne grundlag for step 2 på onlineforløbet, hvor flere af de super seje elever kom i mål med at strikke Chunky Drømmesweatre (jeg er stadig helt høj af begejstring over deres projekter!!)

Anyway, Simpel Raglan Tee er en god basisbluse, som man sagtens kan vælge at strikke længere ærmer på, hvis man ønsker det, men jeg selv har fortsat kun strikket den som kortærmet. Jeg har både strikket en i Alpakka Uld og Duo fra Sandnes (se begge garner her), men denne, som jeg nu er igang med er altså strikket i rester fra skabet.

Jeg tager udgangspunkt i en tråd Drops Baby Alpaca Silk i farven natur/pudder* (råhvid) og så silk mohair, som jeg strikker 1-2 tråde af. Jeg har flere steder ladet 2 farver silk mohair overlappe hinanden, så jeg går ikke så super meget op i, om der er 1 eller 2 tråde silk mohair.

Jeg vurderer løbende, hvilken farve mohair, jeg ønsker at flette ind og knækker bare et stykke af, som jeg strikker med. Jeg kommer ikke til at hæfte enderne på bagsiden, derimod klipper jeg dem bare af og skyller blusen op. Man kunne også vælge at lave en mohairnøgle med resterne, men det har jeg alt for stort kontrolbehov til at kunne arbejde med, ha ha.

Ulempen ved at arbejde med mange rester, det er at man ikke lige har projektet med i tasken. Til gengæld er der noget rart over at have en skål fuld af flotte farver, som man kan sætte sig med, når man rigtig har tid til at slappe af med strikketøjet.

Nåh, nu vil jeg hoppe på weekend med det seneste pressemøde fra regeringen i ryggen, og jeg tænker da umiddelbart, at vi skal strikke os gennem vores anti-sociale efterår, hvad tænker du?

Follow:
0
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.