Udgivet i Skriv en kommentar

Nyhed – nu forhandler jeg garnpakker fra filcolana til mine strikkeopskrifter

Kære du, der læser med. I dag vil jeg gerne dele med dig, at jeg har tilføjet en ny sektion i min webshop, som faktisk er lidt af en satsning. Jeg håber derfor, du vil tage godt imod den og tænke på at shoppe dit garn hos mig, når du skal igang med at strikke en af mine strikkeopskrifter.

Min satsede nyhed er nemlig nogle garnpakker med garn til mine strikkeopskrifter. Jeg har sammensat nogle stærke farvekombinationer til Halsedisse strikkekits, som jeg synes er top skønne til både piger og drenge.

Desuden finder du Muslinge Sweater til både børn og voksne i flere lækre farvekombier. Blandt andet finder du den lysegrå, som jeg selv har strikket min i og som jeg altid bliver spurgt til, men også en smuk brændt gylden og den bamsebrune variant.

Se alle strikkepakkerne her

Musling My size-1377

Sidst men ikke mindst, så har jeg også lavet små garnpakker med garn til Lille Kløver Hue, som er en sød babyhjelm, der strikkes med hulmønster. Med pakken følger også en af de fine bling-markører, som jeg selv laver af smykkedele.

Du finder de forskellige bling-markører og andre lækre tilbehørs-ting til dit strik her

Jeg beskriver de enkelte pakker med indhold og vilkår i selve produktbeskrivelsen, så klik forbi dem, som du er nysgerrig på.

Jeg glæder mig til at sende garn ud til dig eller en du kender, og for nu ønsker jeg dig en dejlig lørdag aften ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.