Udgivet i Skriv en kommentar

Bullet Journal update – arbejds-hjælpesider

Bullet Journal februar setup

En lille update fra virkeligheden, som mest omhandler min måde at planlægge og organisere mig på for tiden. Jeg deler mit setup til februar måned i min Bullet Journal og forklarer, hvad Familiekalenderen 2021 bruges til hos os.

Der er gået ret lang tid siden jeg har fået delt andet end lækre opskrifter herinde på bloggen. Det er egentlig ikke i uvilje, men det er generelt både tidskrævende og “personligt krævende” at skrive blogindlæg, og den tid har desværre ikke helt været der i længere tid. Lige som mange af jer, der følger med hos mig, så har jeg skolebørn i huset, som er hjemsendt og som kæmper med dagligdagens nye rammer, herunder hjemmeskole. Det går nogenlunde, men mest fordi vi har accepteret at sætte barren grundigt ned og sige pyt til de dage, hvor det ikke nytter. Hvad med ude hos jer – klarer I jer mon?

YouTube har jeg netop udgivet en ny video, som giver dig et indblik i, hvordan jeg opsætter og bruger min Bullet Journal for tiden. Jeg fokuserer primært på at bogen er en hjælp for mig, når jeg skal holde overblik over mit arbejde og så selvfølgelig de lister, som danner grundlag for min madplanlægning. Til alt andet bruger vi herhjemme den flotte Familiekalender 2021, som jeg er så vanvittig stolt af – ikke mindst glad for at jeg sprang ud i at få den produceret i hard copy!

Familiekalenderen sørger for at alle i familien har mulighed for at følge med i hinandens begivenheder, men i endnu højere grad også i madplanen. Den interesserer ungerne sig enormt for – faktisk er det noget af det første der bliver spurgt til om morgenen…

“Hvad skal vi have til aftensmad?”. Gør jeres børn også det mon?

Anyway, der er jo hele 7 kolonner i kalenderen, som man kan bruge til familiemedlemmers navne, men også til andre ting… vi bruger en kolonne til madplan, men jeg påtænker faktisk at indrage 2 kolonner til det fremadrettet, fordi det giver os mere plads at skrive på. På samme måde kan man bruge 2 kolonner til den eller de voksne, som har flere noter og aftaler, mens man kunne nøjes med 1 kolonne til børn generelt, og så bare bruge barnets forbogstav til at skriver eksempelvis “K: gymnastik”.

Nåh, men hvis du vil se min video med hvordan jeg tegner min Bullet Journal op til at understøtte arbejdets organisering, så kan du se den her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.