Udgivet i Skriv en kommentar

Kål vendt i avocado appelsin dressing

Du får her en nem og super smagfuld opskrift på en avocado appelsin dressing til dine januar salater. Den er fed, cremet og fuld af både sød og syrlig smag… perfektion, hvis du spørger mig.

Vinter er kål-sæson, og jeg elsker at bruge kål i mine salater, fordi det mætter så godt og giver en god ro i maven. Efter en juleferie med lige lovligt mange udskejelser, så er jeg altså glad for at vende tilbage til den grønne mad, som ikke ligger tungt i maven. Har du det ikke på samme måde mon?

Her har jeg brugt grønkål, men opskriften jeg deler i dag er faktisk en avocado appelsin dressing, som er uden olie, og som giver fantastisk smag til en hvilken som helst salat. Lov mig at prøve den, og hvis ikke du har succes med at købe avokadoer, så køb dem på frost, så ved du, de er modne og parate til brug.

Husk at læse med om, hvordan du kan forenkle din hverdagsplanlægning med en Familiekalender

Grønkålssalat med avocado appelsin dressing

Antal: 6 personer

Ingredienser

 • 3 stilke grønkål eller en pose med snittet og skyllet grønkål
 • 3 stk appelsiner
 • 1/2 stk squash
 • 3 spsk pinjekerner
 • 2 stk avocadoer
 • 1 spsk citronsaft
 • 1 spsk vand
 • 1/4 tsk flagesalt

Sådan gør du

 • Blend kødet fra 1 moden avocado med citronsaft, vand, 1 appelsin uden skræl og salt.
 • Bland grønkål og dressing i en stor skål og brug hænderne til at massere kålet, så dressingen fordeles og kålets fibre mørnes.
 • Rist pinjekerne gyldne på en pande og skær appelsiner, avocado og squash i små tern og strimler og anret alle elementer på et fad

Jeg håber, du får glæde af den her simple opskrift og du må meget gerne dele det med mig, hvis du har glæde af den – vis mig hvordan du bruger den og tag mig på Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.