Madplan på A5 blok – åhh jeg har glædet mig til den her nyhed

madplansblok A5 madplan blok

Den her Madplansblok kunne potentielt blive din bedste ven, som giver dig mere overskud i hverdagen. Måske hjælper den dig endda til at spise mere varieret og spare penge.

Jøsses hvor har jeg dog glædet mig til at løfte sløret for den her nyhed – mit nyeste produkt er simpelthen en madplansblok.

Den har været længere tid undervejs og alligevel ikke – flere år har jeg faktisk taget tilløb til at turde sætte den i produktion, men først nu hvor jeg kan se, at I tager så fint imod min Familiekalender i printet version, ja så har jeg godt turde. Og da først beslutning var taget, så gik det til gengæld stærkt. Så tak for JER!

Giv dig selv mere overskud

Der er ingen tvivl om at lidt planlægning har få mange skuldre til at sænke sig. Selv en lille bitte smule kan gøre en stor forskel, så uanset hvem du er og hvor meget eller lidt, du har tilbøjelighed til at planlægge, så vil du kunne få glæde af en blok som den her Madplansblok. Om du så bruger den hver eneste uge, eller kun i perioder, hvor der er ekstra run på – ja det er op til dig. Blokken udløber jo heldigvis ikke og med 50 sider svarende til 2 ugers god planlægning, så er der god valuta for pengene, hvis du spørger mig.

Dorte Bak madplansblok madplan blok
madplansblok

Sådan bruger du din madplansblok

Blokken er i størrelse A5, dvs. halvdelen af et almindeligt stykke papir. Den er opdelt i 3 vigtige felter, som du kan bruge præcis som det passer dig, men jeg hjælper dig godt på vej med nogle overskrifter, som du kan læne dig op ad:

2 uger dag for dag med plads til at skrive på
Du kan vælge blot at skrive dagens ret, men du kan også notere hvilken ret eller prepping, du ønsker at lave på dagen – madplanlægning kan nemlig være mere end bare dagens menu. Det kan også være små tjenester du gør dig selv ved at lave mad forud. Når maden er lavet, så skriv det på listen ovre til højre

Ideer & hofretter
Det siger måske sig selv, men tanken er at du bruger listen til hjælpe dig selv til at udfylde selve madplanen. Det kan være du ikke ønsker at planlægge måltider til alle ugens dage, fordi du kan lide spontaniteten, men at du samtidig ikke gider bryde hjernen på selve dagen. Så kan du plukke fra listen, som kan rumme alt fra retter fra fryseren, måltidskasser, retter, der er hurtigt lavet eller endda take away. Bare gør det nemt for dig selv.

Indkøb
Åbenlyst er det, at der skal handles lidt ind i ny og næ, men hvis nu du forestiller dig, at du har udfyldt ugens madplan med forskellige retter. Så kan du ret hurtigt få øje på, hvilke ting, du skal indkøbe for at være klar på dagen. Måske ønsker du at handle ind løbende, måske 1 stort ugentlig indkøb, men uanset hvordan du foretrækker det, så har du indkøbslisten ved hånden, som du løbende kan skrive ting på, efterhånden som de dukker op i bevidstheden.

Det bedste ved indkøbslisten er den afrivningsvenlige perforering, som gør at du lynhurtigt kan snuppe indkøbslisten med dig

Du køber blokken til madplan her

Jeg håber virkelig, at jeg ikke er den eneste, der elsker at få sådan en praktisk blok i hånden, så lad mig endelig høre, hvad du synes om sådan en og del især gerne med mig ovre på Instagram, hvordan du bruger den – så ville jeg virkelig blive glad ♥

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.