Udgivet i 1 kommentar

På min ønskeseddel til min fødselsdag

links

Det er virkelig længe siden, at jeg har delt ønsker og lækker shoppe-inspiration med jer her på bloggen, men eftersom min fødselsdag er lige om hjørnet, så tænkte jeg at anledningen var god til at dele mine ønsker med jer.

Der er et klart farvetema og hvis man lige ser efter, er der da også en rød tråd i ønskerne, som enten klæder mig fornuftigt på mit ny-tillagte aktivitetsniveau med daglige gåture og hjemmetræning eller også ekviperer mig til de mange timer jeg bruger i køkkenet eller slutteligt til det nye badeværelse, som vi er tæt ved at være færdige med i vores kælder.

Faktisk, når jeg lige opridser de 3 temaer, så slår det mig, at du enten er virkelig bagud på at vide hvad der sker hos mig, alternativt følger du i hvert fald med ovre på Instagram? Vi tager lige links først, men til sidst i indlægget opdaterer jeg lige i grove træk, hvad der sker hos os.

 1. Regnjakke fra Arket*
 2. Vest fra Vila*
 3. Genanvendeligt bagepair*
 4. Kitchen Aid dejkrog*
 5. Stegeplade til komfuret*
 6. Rustikke tallerkener*
 7. Lysegul eller lyselilla baret fra Monki*
 8. Keramiske skåle fra HK Living*
 9. Yoga buks fra Arket*
 10. Yoga top fra Arket*
 11. Badeværelsesmåtte fra Ellos*
 12. Lille opbevaringskasse fra HK Living*
 13. Håndtrykte multiposer fra fynske Von Linné Studio
 14. Bakke i naturgenvunden træ fra Ellos*

De fleste ønsker er vist ret beskedne, men jeg er nok kommet i en alder, hvor ønskesedlen ikke bærer præg af aldrig at have råd til de ting jeg mest har behov for. Jeg har for nogle år siden sat en regel op for mig selv, hvor jeg i høj grad undlader at skrive basisting på min ønskeseddel. Mascara og dagscremer eksempelvis, det køber jeg, når jeg mangler det, og jeg vil hellere forkæles med noget til jul og fødselsdag, som jeg måske ikke i lige så høj grad ville få købt selv. Giver det mening?

Angående de 3 temaer jeg fik nævnt i starten af indlægget, så stater jeg lige bagfra. Vi er simpelthen igang med at få lavet et ekstra badeværelse med vaskerum i vores kælder. Det er noget vi har talt om i flere år, men ikke lige noget man kaster sig ud vel?! Alligevel endte det med at vi gik igang simpelthen fordi vi er så heldige at have familiemedlemmer, der gider at hjælpe med det, så inden længe står der altså et færdigt baderum i kælderen. Vi har prioriteret at vaskemaskine og tørretumbler skal være dernede, men der bliver også plads til en bruser, badekar og en lille bitte vask samt nogle smalle hylder under vinduet. Vi har valgt nogle grå og hvide marrokanske klinker på gulvet og ellers en masse hvide overflader, så der skal skabes hygge og varme med træ-elementer og tekstiler. Derfor synes jeg bademåtten* med de karryfarvede striber var fin ligesom den lille kasse*, som lige passer i størrelsen til de smalle hylder.

Og så til det med det ny-tillagte aktivitetsniveau. Det er egentlig slet ikke så nyt længere, men siden i sommers har jeg dagligt prioriteret en god gåtur. Nogle dage bliver den virkelig lang, andre dage bliver den kortere, men afgørende er det, at jeg er blevet ufatteligt glad for at gå – faktisk på et niveau, som jeg aldrig ville have forestillet mig, og jeg går gladeligt ud selv i dårligt vejr. Der har været ekseptionelt få undtagelser! Men jeg mangler en regnjakke – jeg har faktisk gået tur i min dynejakke og mærket regnen risle ned ad ryggen et par gange, så den der brune Parka regnjakke*, den står faktisk kæmpe højt på ønskelisten.

Nå jamen det blev jo til lidt af en smøre om alt og ingenting, ha ha. Jeg håber, du kunne bruge indsparket her – måske du også snart har fødselsdag? Eller bare trænger til at kigge på skønne ting for at blive glad i øjnene ♥

1 tanke om “På min ønskeseddel til min fødselsdag

 1. Hej, tak for de gode eksempler, det var meget spændende.Jeg tog et godt tip fra dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.