Udgivet i Skriv en kommentar

Pausestrik og nye garnpakker

Jeg er vist røget ind i endnu en stime, hvor jeg har gang i lidt for mange projekter på strikkepindende og så lider jeg for tiden af såkaldt “lukkeangst”. Det er jo dumt, fordi jeg kunne være færdig med minde 4 ting på ingen tid, men i stedet for at fokusere på de sidste omgange eller noteringer, så starter jeg på noget nyt.

Jeg ved godt, hvad det drejer sig om… det er min hang til at se nye garnkombinationer og farvekombinationer, der jager mig. Jeg kan simpelthen ikke vente med at se noget nyt udfolde sig – kender du det mon?

Den lyselilla sky, som ligger der i kurven, det er en Pilletrøje ligesom den lysegrå på billedet herunder. Den trøje er faktisk en af mine absolutte favoritter i garderoben og bliver brugt mindst 1 gang om ugen, så derfor synes jeg det gav mening at strikke mig endnu en. Jeg havde tilfældigvis 2 slags lilla silk mohair liggende, som jeg så kombinerer med en sart rosa med lidt glitter i, og jeg må simpelthen sige, at jeg er svært begejstret for resultatet. Jeg mangler at strikke rib i livet og begge ærmer, men mon ikke jeg snart får taget hul på det?

Og apropos Pilletrøjen, så har jeg netop taget garn hjem til garnpakker til den. Det betyder at du nu kan købe strikkeopskrift og garn med ét klik og komme igang med at strikke din egen Pilletrøje i sennepsgul, hvid, grå, lys grøn, lyserød, latte, bamsebrun eller kanariegul.

Du finder alle garnpakkerne til Pilletrøjen her

Aj men se lige den gule her – jeg er forelsket!

Jeg håber, du vil huske at jeg har garnpakkerne næste gang, du skal købe garn eller strikkeopskrifter. Og jeg vil glæde mig til at se Pilletrøjen folde sig ud i flere farver ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.