5 fantastiske forårsjakker

links

I ugens løb flashede jeg et heldigt køb, jeg gjorde mig hos Bob & Lutetia. En vintagekåbe i den helt rigtige blå farve, og i den rette længde med en flot krave. Jeg kan sket ikke være i mig selv over hvor heldig jeg føler mig faktisk – og jeres reaktioner var da heller ikke til at tage fejl af, så jeg har brugt søndag formiddag på at surfe rundt for at finde nogle forårsjakker, som måske kan få jeres sind til at juble lidt, når nu den jeg viste var en one-of-a-kind-vintage-sag.

Pastelgul quiltet jakke fra &Other Stories*

Den pastelgule quiltejakke her er absolut et fint alternativ til min blå udgave – den minder jo decideret om min og jeg er VILD med den lyse gule farve, som passer til alt lige fra blomstrede outfits, nudes, andre pasteller og mørke block-farver.

Jakken har jeg funder hos & Other Stories* og den koster 1150,- kr i skrivende stund

Teddyjakke i lækker terracottabrun farve fra American Eagle*

Jeg er slet ikke i tvivl om, at den her jakke er mega rar og praktisk på samme tid med at kunne give booket et gedigent spark. Jeg er vild med den varme terracotta-bamsebrune farve og med de skinnende detaljer, som er lavet med lommer og kanter.

Jakker er fra American Eagle* og koster 919,- kr i skrivende stund

Teddyjakke i skjorteformat fra Monki, fineste blå farve*

Og hvis du nu elsker teddyjakker, men er mere til en farve a la min blå, så må denne skjortejakke i blålilla teddy være sagen. Den er faktisk bare skide pæn og jeg er tæt ved at overveje, om jeg har brug for den… altså fordi længden er mere praktisk til en del hverdags-situationer som legepladsbesøg, havearbejde og cykelture.

Jakken er fra Monki* og koster 579,- kr i skrivende stund

Grøn quiltet jakke med bindebælte fra &Other Stories*

På en eller anden måde fremstår denne grønne quiltede jakke mere elegant og klassisk end de andre, jeg viser frem, men det er uden at miste sit wow, synes jeg. Den høje hals gør noget godt for den, og farven er mere dæmpet og langtidsholdbar, synes jeg.

Jakken er fra &Other Stories* og koster 1150,- kr i skrivende stund

Lyserød lang jakke med batwing fra Asos*

Den lyserøde sag her er en god blanding af modig og klassisk. Materialet er mere klassisk med en uldblanding, og det oversizede trench coat look klæder altså den modige pastel lyserøde farve.

Jakken er fra Asos* og koster 557,- kr i skrivende stund

Og med sådan en omgang pastelfarvet fristelses-blogindlæg, så vil jeg hoppe tilbage til min søndags-tavshed. Jeg er nemlig rimelig høfeber-ramt i dag og rimelig træt af det, så jeg bruger faktisk få kræfter på få ting, og prøver bare at få skrevet nogle hyggelige blogindlæg til den kommende uge med nogle super lækre opskrifter.

Jeg håber, I glæder jer til en nem morgenmad, som laves dagen før, en vegetarisk protein-bombe og nogle energi-kugler, som nemt kan hapses af ♥

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.