Udgivet i Skriv en kommentar

Dine essentielle hverdags-hjælper lige ved hånden

Jeg tænker nogle gange på, hvem du er – dig, der har valgt at følge med her på dortebak.dk. Er du en af dem, som har fulgt med i snart 10 år eller kommer du bare tilfældigt forbi i ny og næ?

Bloggen her har jo ændret stil en gang eller to over årene – det er jo helt naturligt, når en blog tager udgangspunkt i min person og liv, at der vil ske udvikling på den måde også. Alligevel hører jeg jo løbende fra jer, som har lagt navn til mit kommentarfelt lige fra begyndelsen, og jeg forestiller mig, at det er fordi følges ad med livet på en eller anden måde.

De seneste par år har jeg tilladt at lade indholdet dreje sig mere og mere om det, som mest optager mig, nemlig hverdagen. Det er samtidig den slags indhold som jeg mest oplever, at I har gavn af derude, og på den måde kan vi jo være noget fint for hinanden, I og jeg.

Jeg er derfor også virkelig GLAD for endelig at være landet der, hvor jeg har ønsket alt det her hen i lang tid. Jeg har faktisk ret meget optur over at dele det her indlæg med dig!

Hverdagen i første række

Der er ingen tvivl om, at jeg er lidt af en hverdagsentusiast og uanset, om du også er det, eller om du drukner i den, så håber jeg sådan, at jeg med de ting jeg deler, får smidt nogle livliner ud til dig i ny og næ. Det være sig i form at opskrifter, tips til struktur, måske bare lidt godt humør? Allerbedst ville det jo være, hvis du ligefrem får øje på små ting, der gør din hverdag lidt mere rar eller velfungerende?!

Udover de 2 produkter, som du har set mig lancere for nylig, Familiekalenderen og Madplansblokken, så har jeg nu taget 2 yderligere skridt, som jeg håber kan give dig noget:

  • Nyhedsbrevet har fået min opmærksomhed, fordi jeg via den kanal kan sende dig helt konkrete tips og ideer, som er nemme for dig at implementere i din hverdag. Det vil altså sige opskrifter, indspark til din madplan, tips og tricks, velvære og gode tilbud i ny og næ. Du modtager endda et madplansskema til udprinte, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

    Jeg sender 1 gang om ugen en mail med fokus på en rar og velfungerende hverdag og hvis du har lyst til at modtage mit nyhedsbrev, så tilmelder du dig her – og du kan til enhver tid afmelde dig igen
  • Ny sektion i webshoppen med de produkter, som i lang tid har fået vores hverdag herhjemme til at spinne. Det er sådan en glæde for mig at kunne samle mine foretrukne hverdagsprodukter, så du nemt får et overblik over de ting, som du ser i mit forskellige indhold. Når jeg food propper, når jeg opbevarer alt lige fra småting, madpakker og strikkeprojekter eller de planlægningsprodukter, som jeg benytter.

    Du finder den opgraderede sektion under “Hverdagsgenialiteter” og blandt nyhederne er vores yndlingsbøtter fra Sistema samt de geniale og miljøvenligt producerede Stasher Bags, som jeg er helt fjollet med!

Du må endelig give lyd fra dig, hvis du synes noget ville være helt oplagt for mig at overveje i webshoppen, men bestemt også, hvis du drømmer om at jeg deler indhold med guides eller bestemte fokusområder fra hverdagen, som du selv er groet fast i.

Selvom du måske tænker de ter småt, eller besværligt at henvende dig til mig med noget, så husk på at vi sikkert er mange, der kan have gavn af at se tingene fra en ny vinkel i ny og næ – så hold dig ikke tilbage.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.