Udgivet i Skriv en kommentar

Madpakke ide: Avocado-dip med kiksestænger

madpakke ide avocado dip opskrift
madpakke ide avocado dip opskrift
links

Hvis du nu løber tør for lækre ideer til de “forbandede madpakker”, men egentlig ikke gider opfinde den dybe tallerken, så er den her madpakke ide sikkert lige noget for dig. Du skal nemlig blot købe 3 ting og smække dem sammen på ingen tid og du kan endda preppe den lækre avocadodip til adskillige dage forud, så de blot skal tages ud af køleskabet om morgenen.

Smid alle trængslerne for porten én gang for alle og husk så dig selv på de løsninger, som dur bedst i en travl hverdag. Med den her madpakke ide giver jeg dig en lækker avocado dip, som vi alle sammen elsker herhjemme – og den er god med både grøntsagsstave, dampet broccoli og til kiksestænger.

Jeg fylder de små Sistemabøtter* op om søndagen og lukker med skruelåget, fordi de så holder sig friske og “klar til brug” i adskillige dage. De små bøtter står blot på køl, så jeg hurtigt kan smide en i madpakken med lidt stænger til, og det er ærligt talt en kæmpe lettelse at have styr på den slags.

madpakke ide avocado dip opskrift
madpakke ide avocado dip opskrift

Madpakke ide: Avocado dip med kiksestænger

Ingredienser

  • 2 spsk Naturel cream cheese
  • 2 spsk guacamole færdiglavet fra Rema 1000
  • 1 pakke kiksestænger

Sådan gør du

  • I en mindre skål blandes guacamole og cream cheese grundigt til en dip, der er helt jævn
  • Når du er tilfreds med den rørte dip, så fordeles den ii små bøtter, som lukkes med låg. Ved at opbevare dem luftttæt bevares både den friske smag og farve

Hvis du foretrækker ikke at købe den færdigkøbte guacamole, så kan du selvfølgelig sagtens lave en hjemmelavet og stadig blande den op med cream cheese, men…

Vi har vel alle perioder, hvor vi balancerer lige lovligt meget med logistik, travlhed og dalende motivation?!

Pointen her er at dip’en smager vanvittig godt og er helt ekstremt nem og hurtig at lave – og alt behøver ikke altid være lavet fra bunden, vel?!

Jeg håber, du kan bruge den her lille simple idé og bliver glad for den derude. Rigtig god dag til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.