Udgivet i Skriv en kommentar

Youtube, back in busines

1 hel måneds tavshed and then some. Jeg beklager – jeg har simpelthen haft så travlt med genåbningen af min frisør-biks, men nu begynder det hele at balancere igen, og jeg savner min lille blog…

Faktisk er det ikke kun bloggen, jeg savner… Jeg er tilbage på Youtube. Bum… nogle gange skal der en pause til og den har gjort mig godt… Corona-året har påvirket mange ting og for mig har der været mange bump undervejs. Ikke desto mindre, så er jeg nu der, hvor jeg igen har mulighed og motivation til at lave videoer til jer, så det håber jeg rigtig meget, at I vil tage godt imod.

Jeg delte faktisk endnu en video i går med fokus på planlægning og effektivitet, men i det her blogindlæg har jeg mere lyst til at tippe om en video fra sidste uge. Den er nemlig mega hyggelig med et fokus på styling med vintage og hjemmestrik. Måske du har lyst til at se videoen? Den kan du se her.

Jeg hører super mega gerne fra dig, hvis du tænker på noget, som jeg skal overveje at lave indhold omkring – enten til bloggen her eller til youtube. Skriv endelig hvis du har en ide, så vil jeg overveje, om det er noget jeg kan finde en fin vinkel på ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.