Udgivet i Skriv en kommentar

Masser af ferierabatter i webshoppen

Nu kan du spare 15% på stasher bags, økologiske tekstiler til brug i køkkenet, garn, økologiske hårprodukter, strikkeopskrifter og meget mere!

Min forretning er drevet af kun mig. Jeg driver min one woman business fra mit hjem, fordi det er den måde, som passer bedst for vores families behov. Når jeg nu holder ferie, betyder det selvfølgelig også, at jeg ikke kan sende din bestilling samtidig og derfor får du en sommerferie-fordel som tak for din tålmodighed med at vente med leveringen.

Alle ordrer i webshoppen, som lægges fra 5-25. juli sendes den 26. og 27. juli* – til gengæld handler du med mindst 15% rabat på det hele (kun undtaget et par produkter, som det har været teknisk umuligt at taste rabatten ind på). 

* Digitale produkter lander automatisk i din indbakke umiddelbart efter du har gennemført ordren – det gælder fortsat, men produkterne alligevel stadig omfattet af rabatten.

Jeg håber, du har lyst til at shoppe hverdagsgenialiteter*, strikkesager*, frisørprodukter* og smykker/accessories* mv. hos mig her henover sommeren. Som altid betyder hver eneste ordre meget for mig, da det er den slags støtte, som gør det muligt for mig at blive ved med at lave alt muligt indhold til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.