Deprecated: is_ajax is deprecated since version 6.1.0! Use wp_doing_ajax instead. in /customers/4/3/5/dortebak.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211 Tag med mig på loppejagt - Dorte Bak
4   63
13   110
52   207
10   97
14   130
6   107
23   212
5   83
0   150
19   137

Tag med mig på loppejagt

Jeg er smuttet på ferie i Italien og det er simpelthen gået op for mig, at jeg slet ikke har fået delt her på bloggen, at jeg var heldig i en lynhurtig loppejagt for noget tid siden. Det går jo ikke, vel?!

Jeg delte på Youtube en video med lidt glimt fra loppejagten og ikke mindst viser jeg mine fund frem hjemme i mine egne rammer. Jeg håber, du synes det er hyggeligt at se med på den slags? Hvem ved – måske jeg ligefrem får mulighed for at loppe den lidt nede i Italien også?

Du kan se videoen her, men lad mig gerne vide om du synes, jeg skal lave flere videoer med loppejagt og loppefund? ♥

Follow:
0
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.