Udgivet i Skriv en kommentar

Grøn protein smoothie

Grøn protein smoothie shake opskrift
opskrift Grøn protein smoothie shake
links

Det er skønt at starte dagen med et skud protein og nogle grøntsager og denne grønne smoothie er et godt bud på, hvordan du kan gøre præcis det. Denne opskrift på en grøn protein smoothie kan endda laves når som helst og blot fryses ned i portionsstørrelser, så du ikke skal stå og slås med blenderen om morgenen.

Det er sjovt at tænke på, hvad en grøn smoothie kan have at betydning. Først gang jeg smagte forsigtigt på en grøn juice, der var jeg mildest talt skeptisk! Broccoli og grønkål lyder ikke just lækkert i juiceform, og det synes jeg vist i virkeligheden også kun det er, når det får den rette konsistens og bliver “smagt til” med andre ingredienser som citron og frugt.

Med tiden er jeg blevet så glad for de grønne drikke, at jeg helst vil have en 3-4 gange om ugen. Især efter en ferie, hvor de grønne retter er blevet skiftet ud med usundere sager, der glæder jeg mig altid til at starte op efter ferien med en grøn juice eller smoothie. Det kickstarter simpelthen min gode mavefornemmelse, fordøjelsen, det mere stabile humør og så får det mine smagsløg til at længes efter flere “rene smage” frem for eksempelvis sukker. Smart!

Proteinpulver

I denne smoothie benytter jeg Bodylabs Clear Whey med ferskensmag*, som jeg er gået hen og blevet virkelig glad for. Det at den er klar gør en eller anden kæmpe forskel for mig, idet jeg bare drikker den som iste med isterninger i. Jeg har til gode at smage de andre varianter, men overvejer at købe Green Apple* eller Rasberry Rush* næste gang. Der er flere varianter at vælge mellem, se dem alle her*

Ønsker du ikke at benytte dig af proteinpulver, så kan du nemt udelade pulveret og erstatte vandmængden i opskriften med eksempelvis juice og eventuelt tilføje 1 spsk chiafrø for stadig at sikre et protein-indhold i din smoothie.

Grøn protein smoothie shake

Opskrift på grøn protein smoothie

Antal: 2 portioner

Ingredienser

  • 60 gram broccoli
  • 2 dl baby spinatblade
  • 40 gram avocado
  • 25 gram citron
  • 50 gram mango
  • 10 gram Clear Whey proteinpulver, fersken
  • 2-3 dl vand

Sådan gør du

  • Shake proteinpulver med lidt vand for at sikre, der ikke efterlades klumper i din smoothie
  • Tilføj det sammen med de øvrige ingredienser i en blender og kør med maskinen til du har en komplet klumpfri og let flydende konsistens
  • Hæld på glas og nyd straks med et par isteringer i

TIP – Lav dem i forvejen og frys dem ned

Brug eksempelvis de smarte snackbøtter her fra Sistema* til kan fryses ned og tages op om morgenen. Skal de være klar straks eller i løbet af formiddagen, så tø dem en smule op i mikrobølgeovn og ellers smid dem blot i madkassen som køleelement, så har du en lækker smoothie til om eftermiddagen. Brug et stålsugerør*, som du nemt kan hakke smoothien i stykker med, hvis den skal hjælpes lidt på vej

Jeg håber, du vil nyde sådan en grøn protein smoothie med mig – tag mig endelig i en grøn smoothie-skål ovre på instagram i så fald ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.