Udgivet i Skriv en kommentar

Ekstra nemme pizzaer til de travle dage

Hverdagsmad kan godt være hjemmelavet uden at være lavet fra bunden – og det kan sagtens laves på rekordtid og samtidig smage godt. Nysgerrig?

Hvis du vil springe over gærdet i den lave ende i ny og næ (eller måske for det meste?), så prøv det her nemme tip til at lave pizza på rekordtid. Det holder nemlig på en dag, hvor alt går galt eller energien bare er i bund. Dem kan jeg i øvrigt fortælle, at jeg har en del af for tiden, men det er en helt anden historie, som I kan få en anden gang.

Så nemt laver du pizzaer på den ekstra nemme måde

Brug nogle gode kvalitets madbrød eller pitabrød som bund til dine lyn-pizzaer. Jeg mener at dem jeg brugte her hedder Napolibrød og er købt i Rema1000.

Flæk brødet og pynt det straks med de ingredienser, som du elsker på din pizza. Så nemt er det simpelthen!

Her har jeg lavet nogle klassiske med tomat, parma og pepperoni og så nogle hvide pizzaer, som i øvrigt blev vanvittigt gode. Jeg fordelte tynde skiver gedeost og mozzarella efterfuldt af skiver med kartoffel, lidt chiliolie, rosmarin og bacon. Yum!

Vi serverede nogle lækre, grillede hapsere til og bressaola plus friskrevet parmesan til at toppe med.

Husk at du også kan prøve min opskrift på pandestegte pizzabunde, som kan fryses ned og tages ud i det antal, som du skal bruge – de er altså fortsat familiens foretrukne herhjemme!

Er du mon i øvrigt skrevet op til min nyhedsbrev endnu? Det er nemlig ofte i nyhedsbrevet at du får opskrifter og hverdagsvenlige tips direkte i indbakken. Du kan selvfølgelig altid afmelde nyhedsbrevet igen, hvis du skulle fortryde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.