Udgivet i Skriv en kommentar

Årets lækreste chokoladekalender 2021

Ole chokoladekalender 2021
chokoladekalender 2021 kvalitet

Er du på udkig efter årets chokoladekalender 2021, så kommer her et godt bud – om det så er til dig selv eller en, du holder af. Dagens indlæg er ekstra fristende, idet jeg i samarbejde med Ole Chokolade frister dig med årets fineste og lækre chokoladekalender, såvel som lækre æsker til firmajulegaver, mandelgaver og værtindegaver. Chokoladekalenderen jeg viser her er en dele-kalender, så du kan købe den til din partner, som jo så er nødt til at dele med dig hver dag?!

Venner, jeg har været tavs på bloggen et stykke tid, simpelthen fordi jeg går og hygger mig med en hundehvalp og en hulens bunke af arbejde og kunder ved siden af. Ikke desto mindre, så er jeg her i dag for at dele noget yderst lækkert med jer. Nemlig årets måske lækreste chokoladekalender. Den er fra Ole Chokolade og har bag hver låge 2 stykker håndlavet, fyldt chokolade fra den familiedrevede chokoladefrabrik i Kolding. Der er endda 4 stykker chokolade bag lågen den 24. december!

Hos Ole Chokolade har de siden 1966 produceret håndlavet kvalitetschokolade, og du kan på deres webshop købe små som store æsker, der egner sig til en hyggelig aften, værtindegaven, den runde fødselsdag eller som årets mandelgave måske. Jeg synes det her fine hjerte er perfekt til mandelgaven, men der er faktisk flere gode bud under kategorien Julegaver, hvor du altså også finder 3 udgaver af chokoladekalendere.

håndlavet chokolade
håndlavet chokoladekalender 2021 ole chokolade

Jeg har alle dage foretrukket god kvalitetschokolade og allerede som barn synes jeg faktisk, at chokoladerne bag lågen var ret kedelige i smagen. Heldigvis er der sket meget på det område, så når man i dag kan købe en chokoladekalender, hvor chokoladerne er velsmagende, endda håndlavet på fabrikken af Marianne, der har arbejdet som chocolatier de sidste 30 år, ja så jubler min gane altså en smule.

Er du mon typen, der kan smage forskel på chokoladen? ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.