Udgivet i Skriv en kommentar

Undskyld jeg roder…

Lige fra jeg startede min første blog tilbage i 2011 har jeg leveret blogindlæg stort set dagligt, i perioder endda 2 gange dagligt. Det er blevet til vanvittigt mange skrevne ord, og med tiden er det blevet en del af, hvem jeg er. De senere år er blogging dog blevet mindre motiverende – dels foregår alt på andre platforme, dels har jeg altid været mere drevet af det visuelle end af det skrevne. Det betyder naturligt nok, at forandringer må til… sådan er det nok også generelt, fordi min måde at være et medie på trods alt er super personlig, og derfor må mine platforme udvikle sig sideløbende med min livslinje så at sige.

I dag (og i lang tid) er det blevet sådan, at jeg mere bruger bloggen til at dele og gemme mine bedste opskrifter, en lille smule til at dele strikke-tips og -glæde med jer og så er der jo ellers min lille webshop. Og den er lille, men ikke desto mindre en vigtig bestandel af mit indtægtsgrundlag, og derfor er jeg nu begyndt at rode lidt med layoutet her på siden – jeg håber, du bærer over med mig og tror på, at det lander et rigtig godt sted, hvor du stadig kan finde både nye og gamle blogindlæg, opskrifter m.v.

Jeg arbejder stort set alene med hele min forretning, så derfor går tingene lidt langsomt. Især tekniske ting som kodning, nye layouts og menu-opbygninger. Den slags interesserer mig ærligt talt meget lidt, så kun fordi jeg har brug for det, stikker jeg næsen ned i det. Forhåbentlig får du meget snart en ny og forbedret oplevelse, når du besøger dortebak.dk og forhåbentlig fortsætter du med at hygge med mig både her, på YouTube og Instagram.

Billederne er tilfældige. Jeg havde ikke lige noget, der sådan helt åbenlyst passede til “undskyld, jeg roder lidt”, men det er fine nyheder fra shoppen, som du finder her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.