Udgivet i Skriv en kommentar

Protein pandekager med vanille og citron

links

Super nem opskrift på sundere protein pandekager med vanille og citron. Kan sagtens nydes med lidt skyr og bær på toppen – eller bare hapses løbende, som de ryger fra panden.

Jeg prøver generelt at starte dagen med et højt protein-indhold, fordi det holder mig mæt i længere tid og ifølge diverse sundheds-eksperter også gør noget godt for forbrændingen. Ydermere kan jeg mærke at jeg får en “let” start på dagen og ikke føler mig træt og tung, hvilket jo er lidt af en motivation.

Den portion, som angives i opskriften herunder svarer til 365 kcal, hvoraf der er 22 gram protein. Det er uden tilbehør som skyr, bær eller sirup.

Nice to know om mit valg af proteinpulver

Proteinpulveret, som jeg bruger i opskriften her, er en bestseller fra Bodylab, nemlig deres Whey Vanilla Milkshake*. Jeg har haft et temmelig langt tilløb til at blive glad for den, fordi jeg ikke egentlig drikker milkshakes og heller ikke er vild med den meget søde vanille-smag, som syner ret syntetisk. Ikke desto mindre har jeg nu fundet virkelig gode måder at bruge den på og begynder at blive oprigtigt glad for den. Specielt med citronen som modspil i denne opskrift sker der gode ting!

Gadget anbefaling

Hvis du ikke har en blender, endnu bedre en lille fiks blender, så vil jeg slå et slag for Nutribullet blenderne*, som jeg har haft i mit køkken i adskillige år nu. Den klarer det meste, også frosne bær og bananer, og den er så fiks og let at hive ind og ud af skabet, at man rent faktisk får det gjort. Jeg har ført skrevet om den i en reel anmeldelse, som du kan læse her.

Opskrift på protein pandekager med vanille og citron

Antal: 1 person

Ingredienser

 • 1 stk æg
 • 125 gram vand
 • 15 gram vanille proteinpulver (find link til min foretrukne i teksten)
 • 25 gram havregryn
 • 1 spsk citronsaft
 • 1/4 tsk flagesalt
 • 1 tsk bagepulver
 • 1 spsk rapsolie til stegningen (kokosolie, smør eller andet kan også bruges)

Sådan gør du

 • Blend alle ingredienser undtagen olie så du får en jævn dej uden klumper eller tydelige korn fra havregryn
 • Varm en pande op til høj varme og smelt lidt olie
 • Lav klatter svarende til ca. 1,5 spsk dej på panden og skru lidt ned for varmen
 • Vend klatterne, når de kun er lidt dej-fugtige i midten og lad dem få en gylden og flot overflade

Jeg tror, jeg vil få delt flere opskrifter, hvor jeg bruger vanille protein-pulveret, så du kan se, hvor mange gode ting, du kan bruge det til, hvis du også vil gøre det nemt at få lidt ekstra protein ind i kosten.

Stay tuned og husk at skrive dig op som modtager af mit nyhedsbrev, så du altid får besked om nye opskrifter, videoer m.v.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.