Frisør Schönbak

Salonen er lukket – tak for nu

Kære du

Som du måske ved, har jeg i lang tid døjet med en skulderskade, som har forhindret mig i at passe salonen. Det har været – og er – en uvis proces, som nu desværre stiller mig ved en skillevej.

Det har været en dejlig årrække med salon i vores hjem, men jeg skriver altså nu for at annoncere, at rejsen slutter her. Jeg har truffet den tunge og triste beslutning, at jeg lukker og slukker for Schönbak.

Schönbak var en perfekt tidslomme for både mig og mange af jer kunder, og det var bestemt ikke sådan her jeg forestillede mig, at det skulle slutte engang. Ikke desto mindre har lægerne konstateret slid i begge skuldre, og jeg har ikke en foreløbig udsigt til at få min fulde bevægelighed tilbage i den frosne skulder. Det må jeg respektere!

Jeg vil gerne sige tak til hver og én af jer, som har siddet i stolen og respekteret min lille business. Jeg er dybt taknemmelig for det, som har været, og jeg håber at se jer på den ene eller anden måde fremadrettet ❤️

Det er endnu ikke afklaret hvad jeg skal tage mig til i fremtiden, men hvis du følger mig på Instagram (@dortebak.dk) kan du følge lidt med. Lige nu har jeg faktisk mest brug for lige at sunde mig og finde fred med situationen, som ærligt talt gør mig rigtig ked af det.

Kæmpe kram fra Dorte Bak

PS. De sidste få frisørprodukter sælges fra webshoppen – køb dem gerne, så jeg kan komme i mål med den slags “hængepartier” 💕