Schönbak er en deltidssalon, som ikke har tider om eftermiddagen eller i weekender.

OBS! Jeg har pt en skulderskade, som påvirker mit arbejde, så jeg kan ikke tage imod nye kunder før tidligst efter sommerferien. Husk at benytte ventelisten, hvis du ikke har held med at finde en ledig tid, så fanger jeg dig, hvis jeg får mulighed for at finde en tid til dig.

Jeg holder sommerferie hele juli

Salonen er en grøn og bæredygtig frisør beliggende i mit hjem på Amager i København. Her tilbydes rolige rammer, hvor de ellers klassiske forstyrrelser fra telefoner og gadesalg ikke præger din oplevelse. Behandlingerne fordeler sig i tidsrummet 8.15 – 14.00.

Jeg sætter god tid af til alle kunder og tilbyder grundige klipninger og farvning med grønne hårfarver uden farlig kemi fra italienske Oway.

Der er kun åbent efter aftale, så hvis tiderne ikke er fyldt ud og lyset er slukket i salonen, så har jeg valgt at udfylde min tid på anden vis. Man kan derfor ikke komme uanmeldt.

Jeg er uddannet frisør fra Stuhr Intercoiffure i 2003 og har sammenlagt mere end 20 års erfaring som frisør.

Book din tid via salonens onlinebooking

Køb shampoo, balsam/kure og styling i min webshop her

Priser 2022

Dameklip med vask & føn 570,- kr.
Herreklip med vask & føn 510,- kr
Børneklip 5-11 år uden vask 475,- kr
Pandehår/kanteretning 125,- kr.

Fra 12 år er prisen som voksenklip.

Helfarver

Bundfarve (max 2 cm udvoksning) eller helt kort hår 660,- kr.

Fra 2 cm udvoksning og længere hår, fra 780,- – 1405,- kr. (Prisen udregnes udfra hårets tykkelse, længde og sugeevne).

Gloss / toningsfarve

Gloss er en slags toningsfarve, som skylles over dit hår for at fremhæve en pigmentering eller for at dæmpe den. Gloss kan eksempelvis være et koldere skær, som dæmper de gule pigmenter efter behandling med lysning, eller det kan være en rød gloss for at fremhæve naturligt røde pigmenter. En gloss holder ikke lige så længe som en permanent dækkende hårfarve, men den forsvinder langsomt på en pæn og neutral måde, hvor glansen i farven og håret bevares.

Priser fra 275,- kr i kortere hår og op til 575,- i langt hår

Refleksbehandlinger

Reflekser laves med staniol/papir, colorboard og/eller vat og kan dels laves i mindre antal i forbindelse med reparationer eller som fuld refleksbehandling. Jeg vurderer hvilken metode, der er skal anvendes for at opnå det ønskede resultat.

Priser fra 990,- kr for et kortere hår eller en reperation over skilningen i et længere hår.

Baby highlights: 1105-2160,- kr.

Baby highlights er en teknik, som anvendes til at gøre reflekserne ekstra fine og hvor de lægges så tæt i håret, at helheden fremstår meget naturligt. Metoden kan kombineres med andre metoder, hvis man eksempelvis ønsker baby highlights i toppen og mere tydelig effekt i underhåret.

Balayage: 1225-2160,- kr

Balayage er en teknik, hvor din egen farve bevares i bunden og med lysere spidser på en blød og naturlig overgang. Balayage kræver en vis længde for at blive godt, og jeg laver kun balayage-behandling, når det er den teknik, jeg vurderer vil give dig et godt og ønskeligt resultat.

Jeg arbejder nogle gange med en kombination af balayage og baby high lights, hvilket mange kunder kan lide, fordi de får frisket udgroningen lidt op og samtidig får lidt mere effekt på bare spidser og længder.

Graviditet og hårfarvning

Sundhedsstyrelsen fraråder hårfarvning på gravide. Det er derfor på eget ansvar, når du vælger at blive farvet som gravid. Jeg udfører kun refleksbehandlinger, ikke helfarve, på gravide, af den årsag at jeg bruger farver uden kemiske dampe og at farven ikke er i berøring med huden ved en refleksbehandling. Har du spørgsmål, så send mig en mail på hello@dortebak.dk.

Kurbehandling

Professionel kurbehandling, som lukker skællagene efter din farvebehandling, tilfører ekstra fugt og protein, der optimerer farveresultatet og holdbarheden. Kuren kan også udføres som ren pleje, som genopbygning og velvære eller med henblik på at opfriske et tidligere farveresultat. Følg op på behandlingen derhjemme med den rette shampoo og balsam, så forlænger du holdbarheden af din kur.

Pris i forbindelse med klip eller farve i salonen: 305,- kr
Pris som enkeltstående behandling: 545,- kr

Udviddet kurbehandling med infrarød stråling

Kurbehandlingen, som tilfører styrke og glans til dit hår, indledes med en håranalyse, hvor jeg vurderer dit hårs behov. Kuren påføres det tørre hår og belyses med infrarøde stråler, der giver kuren adgang til hårets inderste marv, hvor kuren efterlader styrke til håret.

Hårvask og efterbehandling foretages med tilhørende shampoo og balsam, som kan købes med hjem for at forlænge virkningen af behandlingen.

En professionel kurbehandling har en holdbarhed på op til 4 uger efter behandlingen er udført.

Pris i forbindelse med klip eller farve i salonen: 365,- kr
Pris som enkelstående behandling: 615,- kr

Hovedbundskur mod irritation, kløe eller rødme

Kurbehandlingen foretages med Oway Herbs & Clay, som er en 100% botanisk kurbehandling. Kuren giver ny energi til din hovedbund og retter op på eventuelle ubalancer. Den er udviklet med ingredienser der har medicinsk effektivitet (biodynamiske blade og padderok) og detoxende elementer i form af aromaterapi.

Vælg mellem 3 behandlinger:

  • Strengthening – gør håret stærkere og mindsker hårtab
  • Relaxing – giver en ren og sund hovedbund og beroliger en irriteret hovedbund
  • Antioxidant – giver næring og fugt til hårfibrene og tilfører håret ny energi

Pris i forbindelse med klip eller farve i salonen: 365,- kr
Pris som enkelstående behandling: 615,- kr

Jeg laver ikke permanent og tilbyder heller ikke bryn og vipper.

Du kan betale med Mobile Pay i salonen

Du finder salonen her:
Rodosvej 16
2300 København S
Tlf.: 51 43 49 84
Mail: hello@dortebak.dk
CVR-nr: 35493700