Dorte Bak er et feminint onlineunivers, har eksisteret siden 2011.

Jeg sigter altid efter at være i øjenhøjde med dem, som læser med, og på at inspirere læseren til at tage aktivt stilling til sin egen hverdagslykke.

I 8 år har jeg delt bidder af min tilværelse med læsere fra hele Danmark. Mange inspireres af mine aktive til- og fravalg i forhold til karriere og familieliv, hvilket passer rigtig fint med mit ønske om at skabe hverdagsrevolutioner, som læserne nemt kan lade sig inspirere i deres egen hverdag.

Mit univers fungerer som et positivt frirum for kvinder, og jeg hører regelmæssigt fra dem, at de motiveres til at styre deres hverdag mere positivt og effektivt.

På tværs af blog, instagram og youtube arbejder jeg dedikeret og målrettet med at levere inspiration i høj kvalitet indenfor planlægning, sund livsstil, boligindretning, hverdags-hacks, mummy-stil og kreativitet. Mine interesser afspejler sig tydeligt i mit indhold, og binder en fin sløjfe på min relation med dem, som har fulgt aktivt med hos mig i mange år nu.

Kontakt mig på hello@dortebak.dk, hvis du vil se mit mediakit og høre nærmere om mulighederne for et samarbejde.

Medlem af Dansk Journalistforbund

Som medlem af Danske Bloggere i Dansk Journalistforbund er jeg forpligtet til at overholde gældende lovgivning om tydelig markering af reklameindhold. Det betyder, at det altid vil fremgå tydeligt, hvornår jeg eller en afsender har en kommerciel hensigt med at være til stede i et blogindlæg.

Jeg håber, at du altid har en positiv oplevelse som læser af bloggen, og har du kommentarer eller spørgsmål til min reklamepolitik, så hold dig endelig ikke tilbage. Klem fra Dorte ♥

4 comments

  1. Hej Dorte.
    Jeg vil virkelig gerne modtage nyhedsbrevet, men kan ikke se en tilmeldingsformular… Håber du kan hjælpe mig på listen 😉
    Kh. Naja

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.