Familiekalender 2020 med plads til 6 navne – download og print

30.00 DKK

En visuelt rolig familiekalender for året 2020 med plads til 6 familiemedlemmer.
Du modtager kalenderen som en pdf i din indbakke, når du har gennemført dit køb, derfor er det vigtigt, at du sikrer, at din mailadresse er korrekt ved bestilling.
Kalenderen printes ud på A3 papir eller A4, eventuelt i en lidt tykkere kvalitet, således kalenderen er holdbar til at blive skrevet og visket på over tid.
Kategori:
Share:

Beskrivelse

Print selv familiekalender for 2020, som hjælper dig til at skabe komplet overblik over hele familielivet.
Jeg vil gerne slå et ekstra stort slag for den analoge kalenderføring, ikke mindst hvis du har børn, som kan læse. Mange par bruger elektroniske kalendere, hvilket er fint for de inkluderede, men vi skal huske, at vores børn og unge også har behov for at se med. Dels skal de lære at forholde sig til planlægning, men de har også brug for at kunne orientere sig om kommende events, så de kan prioritere deres egen hvile og insats efter, hvad der kræves af dem. Mine egne børn spørger aktivt til den slags, når ikke det fremgår tydeligt af tavlen, hvilket jo beviser min pointe. Så; inddrag dine børn i kalenderføringen, så de kan følge med – det giver mere ro for alle.
Siden 2015 har jeg lavet en årlig familiekalender, som mange har taget postivt til sig. Over tid er den blevet forbedret og igen i år har jeg taget imod input fra flere brugere. Derfor har denne familiekalender 2020 fået en ekstra kolonne til det 6. navn.