Tilbud

Familiekalender 2022 med plads til 7 navne inkl helligdage

55.00 DKK

En smuk og grafisk familiekalender 2022 med 7 lodretgående kolonner, som du kan tage i brug til hvert familiemedlem, madplan, pligter eller andre noter.
Kalenderen er printet på et råhvidt, kraftigt kvalitetspapir, så den kan stå distancen hele året.
  • Kalenderen er i A3 med et hul til ophængning og en sort spiral, der holder det hele på plads
  • Ugenumre fremgår af hver måned
  • Har 7 lodretgående kolonner, der kan bruges til familiemedlemmer, madplan og andre overblik
  • Har 1 sides års-overblik over 2022 med plads til noter samt datoer for årets helligdage skrevet med en diskret farve, så du nemt kan overskrive
  • Afsluttes med 1 sides års-overblik over 2023 med plads til noter samt datoer for årets helligdage

105 på lager

Beskrivelse

Jeg vil gerne slå et ekstra stort slag for den analoge kalenderføring, ikke mindst hvis du har børn, som kan læse. Mange par bruger elektroniske kalendere, hvilket er fint for de inkluderede, men vi skal huske, at vores børn og unge også har behov for at se med. Dels skal de lære at forholde sig til planlægning, men de har også brug for at kunne orientere sig om kommende events, så de kan prioritere deres egen hvile og insats efter, hvad der kræves af dem. Mine egne børn spørger aktivt til den slags, når ikke det fremgår tydeligt af tavlen, hvilket jo beviser min pointe.
Inddrag dine børn i kalenderføringen, så de kan følge med – det giver mere ro for alle.
Siden 2015 har jeg lavet en årlig familiekalender, som mange har taget positivt til sig. Over tid er den blevet forbedret og igen i år har jeg taget imod input fra flere brugere. Derfor har årets Familiekalender 2022 7 kolonner, så der er plads til flere navne og noter, ligesom der er kommet helligdage med og plads til selv at notere særlige datoer.

Frem til 6. juli kan du bestille fra mit store SOMMER OUTLET - webshoppen lukker ned for fysiske varer fra 7. juli-23.juli pga sommerferie
This is default text for notification bar