Tilbud

Genanvendelig lynlåspose fra Haps Nordic, flere størrelser

50.00 DKK75.00 DKK

3-pak med genanvendelige lynlåsposer. Vælg mellem følgende størrelser

  • 400 ml
  • 1000 ml

Revolutionér dine køkkenvaner med disse genanvendelige lynlåsposer i kraftigt materiale, der holder i langt tid. Poserne bruges til nedfrysning af madvarer, til madpakker og til lufttæt opbevaring af madvarer på køl.

Posen fyldes ovenfra og lukkes med en dobbelt lynlås. Brug dem til snacks i madpakken, til opbevaring af rester i køleskabet, til ost og andre madvarer, der har godt af lufttæt emballering.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Share:

Beskrivelse

Produktinformation

Poserne kan fryses. Snack-poserne kan bruges igen og igen, op til 50 gange eller mere, og er således et mere bæredygtigt alternativ til engangs-plastikposer. Vask poserne op i hånden eller i opvaskemaskinen ved at stille dem åbne med bunden i vejret.

Poserne er produceret i høj kvalitet og er testet fri for BPA, PVC og ftalater. De er blevet testet i henhold til europæiske standarder for babymad og børnemad.

Om Haps Nordic

Haps Nordic er et dansk firma, som blev stiftet i 2016 med udgangspunkt i ønsket om at skabe en æstetisk mulighed for at benytte bæredygtige alternativer til dagligdagens hyppigt anvendte produkter. Du kan læse nærmere om konceptet bag Haps Nordic her.

madplan

Yderligere information

Snackposer

1000 ml, ternet, 400 ml, ternet