Tilbud

Kknekki slanke hårelastikker – 20% rabat ved køb af 5 eller flere

12.00 kr.

Dette er en outletvare – det betyder at du ikke kan få pengene tilbage, hvis du fortryder dit køb. Du kan bytte til andre varianter, så længe lager haves eller få et tilgodebevis at bruge på shoppens øvrige sortiment. Læs retur-regler her

Den originale Kknekki hårelastik er ikke populær uden grund. Den bedste hårelastik, jeg har prøvet! Her er det en slim-udgave som altså er mere diskret og elegant, også velegnet til dig, som synes de originale er for store til dit fine hår.

Det er lidt som at stå i en slikbutik, fordi du vælger helt selv, hvordan du vil blande dig en perfekt Kknekki-pose. Ved køb af 5 stk eller flere gives der 20% pr. stk.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Kknekki fra Bon Dep er landets mest populære hårelastikker, som ikke knækker hårstrået, som har en lang holdbarhed og som samtidig er dekorativ både i håret som på håndleddet.

Som frisør har jeg efterhånden set mange eksempler på, hvordan dårlige hårelastikker kan knække og ødelægge et hår, og samtidig hader jeg virkelig bare, når elastikker hurtigt mister deres magi. Det sker ikke med Kknekki hårelastikker, som har en robust og holdbar vævning af silke og elastik, der ikke skader håret og samtidig gør elastikken stærk.

Yderligere information

Kknekki slim

Slim faded green (Få tilbage), Slim grass green, Slim mix camo gold (Få tilbage), Slim mix navy gold glitter (Få tilbage), Slim nougat (Få tilbage), Slim peach coral, Slim pearl lavender (Få tilbage), Slim pink, Slim seablue, Slim Tutti Frutti