Lille stofpose fra Haps Nordic, Oyster Check

49.00 DKK

Lille multipose i økologisk bomuld, som opbevarer alt ligefra dagens madpakke, kreating i strikkekurven eller bruges til løskøb af diverse indkøbsvarer i stedet for plastikposer

Lækre små stofposer, som er geniale til at opbevare småting i både i hverdagstasken, såvel som i hjemmet. De findes i flere varianter og er gode makkere til de store multiposer, som findes i matchende, harmoniske farver og styles også.

De små multi-tasker fra Haps Nordic er produceret i 100% økologisk GOTS certificeret bomuld. Brug dem til 1 æble i madpakken, til små dimser, der ellers roder rundt i tasken eller andre gode formål.

Kvalitet: 100% Organic Cotton GOTS
Mål: 20x14x14 cm
Vaskeanvisning: 40°C

4 på lager

Beskrivelse

Om Haps Nordic

Haps Nordic er et dansk firma, som blev stiftet i 2016 med udgangspunkt i ønsket om at skabe en æstetisk mulighed for at benytte bæredygtige alternativer til dagligdagens hyppigt anvendte produkter. Du kan læse nærmere om konceptet bag Haps Nordic her.

Yderligere information

Lille multitaske

Mustard Wave, Ocean Check, Oyster ternet, Rosa ternet

Frem til 6. juli kan du bestille fra mit store SOMMER OUTLET - webshoppen lukker ned for fysiske varer fra 7. juli-23.juli pga sommerferie
This is default text for notification bar