Tilbud

Bomulds wrap med bivoks fra Haps Nordic, 3 pak i blå nuancer

99.00 DKK

Vokspapir er nemt at bruge til indpakning af madder, overdækning af bøtter og skåle og indpakning af halve frugter og grøntsager

Søger du efter et alternativ til staniol og vitawrap, så er denne 3-pak med madpapir med bivoks din løsning.

Dette er et naturligt alternativ, som du kan indpakke din mad med igen og igen, ligesom du kan dække skåle i køleskabet. Papirerne virker ved at de bliver bløde af varmen fra dine hænder, mens de stivner, når de bliver kolde igen og derved slutter tæt. Med korrekt pleje kan de holde op til et år eller længere.

Et sæt består af 3 stk i følgende størrelser:

  • 20,5 x 18 cm
  • 25 x 28 cm
  • 32,5 x 35,5 cm

Du finder også en 3 pak i brændte farver

3 på lager

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Pleje

Efter brug rengøres de forsigtigt i koldt vand med en mild og alkoholfri sæbe. Brug blot en blød svamp eller klud og undgå at lægge dem i blød og tør dem bare på overfladen uden at vride dem. De kan bruges straks igen.

Produktinformation
Bomuldspapirene her er lavet af organisk, GOTS-certificeret bomuld, som er blevet behandlet med en blanding af bivoks og jojobaolie. De fremstilles med omhu for miljøet og er fri for giftige kemikalier.

Du kan bruge papirern til næsten alle slags mad, men grundet risikoen for, at bakterier udvikler sig, bør de ikke bruges til råt, uforarbejdet kød.

Om Haps Nordic

Haps Nordic er et dansk firma, som blev stiftet i 2016 med udgangspunkt i ønsket om at skabe en æstetisk mulighed for at benytte bæredygtige alternativer til dagligdagens hyppigt anvendte produkter. Du kan læse nærmere om konceptet bag Haps Nordic her.

Yderligere information

Papir med bivoks

Blå, Brændt

Få 1 Familiekalender 2022 med når du bestiller for minimum 599 kr
This is default text for notification bar