Tilbud

Stålsugerør fra Haps Nordic, 4 stk genanvendelige

35.00 kr.

OBS! Outletvare – kan ikke byttes eller returneres

Sugerør i rustfrit stål – det perfekte alternativ til sugerør i plastik, som holder år efter år. Et sæt består af 4 stk sugerør, en rensebørste og stofpose til opbevaring og transport.

Sugerørene her er gode i størrelsen til både børn og voksne. De har et knæk som man kender det fra de klassiske sugerør i plastik, og er dermed nemme at drikke af. I vores hjem bruger vi dem til smoothies, der kommer direkte fra fryseren og med i madpakken i en Sistema Snackbøtte, hvor det hårde sugerør bruges til at hakke og røre i smoothien samt at drikke af.

For at spare på unødig emballage kommer sugerørene i en passende stofpose i økologisk bomuld, som gør det nemt også at have dem med på farten.

Sugerørene af rustfrit stål afgiver ingen skadelige stoffer eller uønsket smag og rengøres nemmest med den lille børste lige efter brug, men tåler også opvaskemaskine.

Farve: Steel
Kvalitet: Stainless steel
Mål: L: 21,5 cm, dia: 0,6 cm
Vaskeanvisning: Dishwashersafe

3 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Rustfrit stål er et fantastsik materiale. Ekstremt holdbart, nem at rengøre, uden skadelig kemi og lugt- og smagfrit. Materialet er nemt at rengøre og med sugerørene følger en lille børste, som nemt fjerner smoothierester og lign.

3 Gode Grunde til at bruge rustfrit stål:

  • RENE SMAGSOPLEVELSER: Foodgrade rustfrit stål lagrer ingen lugt eller smag. Om du drikker kakoa, te eller suppe af din kop eller igennem dit sugerør, vil du altid opleve den rene smag uden forstyrende bi-lugte eller smag.
  • LIVSLANG HOLDBARHED: Rustfrit stål er lavet til at holde et helt liv og mere. Ulige glas holder stål nemt til små knubs eller et fald på stengulvet. Det stilrene look går ikke af mode og kan matches med næsten alle stilarter.
  • NEM TRANSPORT: Både kopper og sugerør er nemme at transportere i de medfølgende stofposer. Vægten er minimal og kopperne kan stables, så de ikke fylder for meget.