16   132
13   107
13   120
52   208
10   99
14   131
7   107
23   212
5   83
0   150
Tilbud

Stor Taske i genbrugs silke fra Indien No. 105

499.00 DKK

Super lækker weekendtaske med praktisk snorelukning

Tasken er lavet i økologisk bomuld med håndtrykt blokprint. Tasken er rummelig med et stort rum, 2 indvendige små rum og en lomme med lynlås. Tasken lukkes med snører, så du kan opbevare dine ting sikkert.

Målene kan variere en smule
Længde: 55 cm (målt liggende)
Højde: 40 cm

Bæredygtigt design

Taskerne er lavet af bæredygtige materialer, syet af gamle indiske silke sarier. Hver enkelt produkt er unikt findes kun i et begrænset antal af hvert design.

Alle vores produkter syet af indiske silkesarier har deres helt egen unikke historie. Hver enkelt af de brugte silkesarier har været båret af indiske kvinder, hvilket tilfører stoffet noget “liv” og autentisk. Alle produkter i det smukke silke stof er håndsyet af lokale indere, som arbejder i små familievirksomheder. Der kan derfor forekomme små variationer i stoffet, små misfarvninger, skævheder eller mindre pletter. Disse “fejl” ser vi som smukke, da det vidner om, at sarierne hver og en er unikke og har sin egen fortælling.

1 på lager

Kategorier: , ,
Share:

Beskrivelse

By Stær er en dansk iværksættervirksomhed fra Aalborg.

Om produktionen

Da alle processer er lavet i hånden, kan der forekomme små variationer i stoffet, små misfarvninger, skævheder eller mindre pletter. Disse “fejl” anser vi som smukke skønhedsfejl, da det vidner om, at toilettasken er håndlavet gennem alle processer og hver og en derfor er unikke og har sin egen fortælling.


Yderligere information

Kraftige elastikker

Dove, Gråblå, Muldvarp, Navy, Støvet Blå, Støvet lilla, Stribet grå, Stribet rosa grå, Ternet Bordeaux, Ternet lyserød, Ternet orange, Ternet sort