Tilbud

Touch Pure Waves, blød skum til krøller 150 ml

125.00 kr.

+ Olivenbladsekstrakt

+ Bygkerne ekstrakt

+ Majsstivelse

Pure Waves er en hårmousse fra Touch, som har et medium stærk hold. Produktet giver volumen, fleksibilitet og elasticitet til håret. Denne mousse er perfekt til at definere og forme frisuren naturlig. Olivenblad- og bygkerne ekstrakt sørger for at danne et UV-skjold og beskytter farve, mens majsstivelsen, der er den naturlige ingrediens, giver håret et let hold uden at tynge det. Produktets ingredienser maksimeres af MACROPRO, der har fire egenskaber: volumen, vitalitet til slidt hår, langvarig fugtighed, reducerer porøsitet og kruset hår. Produktet har en uimodståelig japansk camellia duft. Den er velegnet til definere og styre krøller.

Anvendelse:

Omrystes før brug. Påføres jævnt på håndklædetørt hår. Føn og style håret efter ønske. For et stærkere hold påføres Pure Waves to gange. For volumen påføres produkter ved bunden og udefter.

 

 

3 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Touch er et italiensk brand, der hører indunder hovedbrandet Artego. De har eksisteret i mange år og udvikler sig konstant indenfor bredden af salonprodukter og produkter, som du kan købe med hjem. Produkterne bygger på høj kvalitet.

Er du interesseret i at læse mere om Touch og Artègo som står bag, så læs med her.

Ingrediensliste:

Aqua, PVP/VA copolymer, cyclopentasiloxane, polyquaternium-11, polyglyceryl-4, isostearate, poluquaternium-37, dimethicone crosspolymer, cetyl PEG/PPG-10/1, dimenthicone, hexyl laurate, parfum, sodium benzonate, tetrasodium edta, patassium,  sorbate, sodium laureth sulfate, coumarin, CI 16255, CI 19140, hexyl cinnamal, linalool, limonene.

Du kunne også være interesseret i...