Visuelt ugeskema med piktogrammer til børn

45.00 kr.

Skab mere ro i dit barns hverdag med tydelig struktur

Med dette ugeskema kan du og dit barn sammen skabe overblik og forståelse for dagens og ugens begivenheder. For mange børn er det med til at give mere ro på dagligdagen, som nogle gange kan føles uoverskuelig og svær at forstå. Mange børn kan i mere eller mindre grad lide at være forberedte på, hvad der skal ske, og vi voksne bliver hjulpet godt på vej med et skema som dette.

Ugeskemaet er nemt at printe ud og begynde at tage i brug. Du modtager en pdf med 1 skema, som er delt op i formiddag og eftermiddag. Endvidere medfølger en guide til hvordan du kommer igang og får indarbejdet en god forståelse for skemaet for alle i familien.

Ved køb af denne pakke medfølger i alt 7 sider, som inkluderer:

  • Ugeplan
  • Vejledning og anbefalinger
  • Piktogrammer under kategorien “hygiejne og personlig pleje” (herunder bad, toilet, tandbørstning, negleklipning, creme, sæbe og hårbørste)
  • Piktogrammer under kategorien “skole og fritid” (herunder skoletaske/turtaske, madpakke/snack, lektier, bibliotek, leg, sport, legeaftale og skæretid)
  • Piktogrammer under kategorien “Pligter” (herunder spisetid, dække bord/tage af bord, tage tøj på, lægge tøj sammen, rydde op, gøre rent, tage skrald ud, lommepenge, gå med hunden, give hunden mad, slik og fødselsdag/fest)
  • 1 side med piktogram-forklaringer og tolkninger
  • 1 side som du kan udfylde med jeres tolkning af de enkelte piktogrammer

OBS! Hvis dit barn har ADHD eller autisme, er det ikke sikkert, at udvalget af piktogrammer i denne pdf er fyldestgørende. Piktogrammerne er tydelige at forstå for fleste børn, men der medfølger ikke detaljerede piktogrammer for hvordan opgaver udføres, blot at de skal udføres.

Beskrivelse

Værd at vide før du printer

Det anbefales at lave et prøveprint på kladdepapir, så du ved hvordan din printerindstilling passer til dokumentet. Når du skal printe pdf’en ud kan du eventuelt justere kontrasten op, hvis du synes kanter og farver ikke bliver klare nok. Jeg printer på en tyk papirkvalitet og indstiller printeren til høj kvalitet for at få et skarpt resultat.

Du kan eventuelt laminere skemaet og piktogrammerne, men det er ikke nødvendigt.