Tilbud

Grejtaske i indisk blokprint / Nr 02

199.00 kr.

En rummelig toilettaske i bæredygtigt design, som er udformet i hånden i økologisk bomuld med traditionelt, indisk blokprint. Toilettasken er rummelig med et stort rum samt et lille rum i siden og har den perfekte størrelse til både hårbørsten, tandbørsten, deodoranten, pudder, foundation mm.

Mål: (målene kan varierer en smule)
Længde: 25 cm
Højde: 18 cm

Bæredygtigt design

Viola Økologisk Toilettaske er designet i bæredygtige materialer, syet af 100% økologisk bomuld. Hver enkelt produkt er unikt findes kun i et begrænset antal af hvert design.

Hver enkelt toilettaske er håndtrykt i blokprint, som er et traditionelt, indisk håndværk, hvor printet først udformes i blokke, hvorefter stoffet “trykkes”. Alle produkter i det smukke bomuldsblokprint er håndsyet af lokale indere, som arbejder i små familievirksomheder.

Alle Viola Økologisk Toiettasker er designet i unikke mønstre med ensfarvet stof på indersiden af toilettasken.

2 på lager

Beskrivelse

  1. By Stær er en dansk iværksættervirksomhed fra Aalborg.

Om produktionen

Da alle processer er lavet i hånden, kan der forekomme små variationer i stoffet, små misfarvninger, skævheder eller mindre pletter. Disse “fejl” anser vi som smukke skønhedsfejl, da det vidner om, at toilettasken er håndlavet gennem alle processer og hver og en derfor er unikke og har sin egen fortælling.