Go Back

Jule raw brownie

Antal: 12 stk

Ingredienser

  • 120 gram figner
  • 80 gram dadler uden sten
  • 45 gram græskarkerner eller anden nød
  • 40 gram kakaopulver
  • 1-2 spsk nøddesmør gerne mandel eller hasselnøddesmør
  • 40 gram kakaopulver
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk kanel
  • ½ stk appelsin saft + skal
  • nip salt
  • 30 gram pistacienødder
  • 25 gram puffet quinoa
  • 40 gram tranebær
  • Topping:
  • 80 gram mørk chokolade
  • Pistacinødder
  • Tranebær hakkede
  • Flagesalt

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienser udtagen pistacinødder, tranebær og puffet quinoa i foodprocessor.
  • Kom i skål – massen vil være meget blød
  • Vend pistacienødder, puffet quinoa samt tranebær i massen
  • Form en lille rugbrødform, eller tilsvarende med bagepapir
  • Pres massen heri, den klister, men vil stivne perfekt op på køl. Kom evt. lidt vand på fingrene imens du arbejder med massen
  • Sæt på køl ca. 1-2 timer
  • Smelt chokoladen over vandbad. Fordel over den kolde bund og drys med pistacienødder, tranebær samt lidt flagesalt
  • Sær på køl indtil størknet
  • Skær i ønskede bidder