Go Back

Sundere påskeæg med citronfyld

Antal: 8 stk

Ingredienser

  • 2 tsk hindbærstøv
  • 100 gram abrikoser
  • 4 stk juicy dadler
  • 8 stk mandler
  • 1 stk økologisk citron revet skal
  • 2 tsk ahornsirup
  • 100 gram hvid chokolade

Sådan gør du

  • Start med at kværne mandlerne til mel i en foodprocessor.
  • Tilsæt abrikoser, dadler, citronskal, sirup og hindbærstøv og kør maskinen igen. Når konsistensen minder om en grov marcipan skrabes det hele i en skål og stilles på køl minimum 30 minutter.
  • Form 8 lige store kugler og spids dem let med fingrene. Stil dem i fryseren og smelt din hvide chokolade imens de køler.
  • Når chokoladen er klar tages æggene fra frost og dækkes med hvid chokolade, som pyntes med en smule hindbærstøv.
  • Opbevar æggene på køl indtil de skal nydes.