Go Back

Opskrift på glutenfri müslibarer

Antal: 12 stk

Ingredienser

  • 100 gram havregryn glutenfri
  • 5 spsk poppet quinoa
  • 1 tsk flagesalt
  • 3 spsk ristet kokosmel
  • 1 spsk grofthakket chokolade
  • 1 dl hakkede mandler
  • 1 spsk chunky peanutbutter
  • 55 gram smør
  • 3 spsk lys sirup

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne i en røreskål, og rør med dejkrogene på din pisker.
  • Når blandingen virker jævnt sammenblandet, bruges hænderne til at mase dejen helt sammen.
  • I en rugbrødsform med bagepapir fordeles dejen jævnt og stampes med bagsiden af et glas før den bages cirka 15 minutter i ovnen. (225 grader). Det er ikke meningen, at den skal blive sprød, så lad den kun lige akkurat blive gylden i kanterne.
  • Når først den er afkølet kan du udskære i 12 lige store firkanter.