Go Back

Opskrift på paprikagryde uden fløde

Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke bacontern
  • 1 pakke cocktailpølser
  • 2-3 stk skalotteløg
  • 1 fed hvidløg, stort
  • 4-5 stk store, brune champignon
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk mel
  • 1/2 tsk stærk paprika
  • 1/2 spsk sød paprika
  • 2 spsk rød pesto på rød peberfrugt eller tomatpuré
  • 1 dåse hakkede, flåede tomater
  • 1 dl kokosmælk
  • 1/2 dåse vand
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg fint og skær champignon i lidt større stykker end løgene
  • I en gryde med tyk bund steges bacon til det er gylden og begynder at få skorpe
  • Skær cocktailpølserne i mindre stykker og tilføj dem til gryden, så de får en let skorpe
  • Tilsæt olie, løg, hvidløg og champignon. Skru ned for varmen, mens du rører regelmæssigt i gryden til løgene er blevet bløde og ikke brankede.
  • Strø mel over og rør med en grydeske for dernæst at tilføje rød pesto og kryderier
  • Efter 1 minuts omrøren tilsættes de flåede tomater, vand og kokosmælk
  • Lad rette simre og smag til med salt og peber før den serveres med ris til.