Go Back

Opskrift på veggiebøf til burger

Antal: 3 stk

Ingredienser

  • 100 gram Squash
  • 80 gram Cheasy hytteost 1,5 %
  • 15 gram Forårsløg
  • Salt og Peber
  • 40 gram Kikærtemel
  • 1/2 spsk Fiber Husk
  • 3/4 dl Vand
  • 1 spsk Solsikkeolie til stegning

Sådan gør du

  • På den grove side af et rivejern rives din squash ned i en røreskål
  • Snit forårsløget i størrelser, som behager dig (jeg kan godt lide det lidt groft)
  • Tilsæt forårsløg til røreskålen sammen med hytteost, salt og peber og rør grundigt
  • Tilsæt nu fiber husk, kikærtemel og halvdelen af dit vand
  • Rør grundigt og lad dejen hvile i minimin 5 minutter før det vurderes om du vil tilsætte yderligere vand. Fiber Husk suger en del, så tilsæt mere vand, hvis du ikke synes om konsistensen, som ønskes flydende, men ikke så den flyder helt ud på panden
  • På en varm pande varmes olien op og med en ske laves enten 3 bøffer (burgerstørrelse) eller 6 mindre fritters. Lad dem stege til du har en flot gylden skorpe og vend dem