Online-strikkekursus: Lær at strikke helt fra bunden

175.00 kr.

Har du aldrig strikket eller er det så længe siden, at du gerne vil lære det igen? På dette grundforløb strikker vi helt fra bunden med grundige videoer, der viser hvert step i opskriften.

Her har du muligheden for at lære at strikke helt fra begyndelsen. I dette online-forløb modtager du i din indbakke strikkeopskriften til min populære Chunky Drømmesweater samt en ekstra begyndervenlig version af opskriften. Opskrifterne kan downloades straks efter dit køb og kan enten printes ud eller gemmes elektronisk.

OBS for at lektionerne automatisk kan sendes til dig løbende, bedes du tilmelde dig mit nyhedsbrev ved at vinge det af ved kassen, når betaler. Ønsker du kun at modtage lektioner, og IKKE mine løbende nyhedsbreve, så skriver du det blot i kommentarfeltet

Undervisningen består af:

  • I alt 10 mails direkte i din indbakke, hvor lektionerne beskrives og understøttes af relevante videoer
  • Videoer med overskrifter, der er relevante for opskriften: “slå masker op”, “strik rib med ret og vrang”, “strik glatstrik rundt”, “Sådan skifter du farve”, “Sådan tager du masker ud”, “Strik frem og tilbage”, “Sy eller strik skuldrene sammen”, “Luk masker af”, “Slå masker op til ærme eller hals” og “Sådan hæfter du ender”
  • Indkøbs-guide til at komme igang
  • Svar på dine spørgsmål undervejs
  • Dertil får du også videoer med nødhjælp, som du kan læne dig op ad, når du løber ind i udfordringer undervejs

OBS! Vær sikker på, at du angiver den korrekte mailadresse, når du bestiller dette forløb, da du modtager strikkeopskrift og efterfølgende information baseret på den angivne mailadresse.

Facebook

Du får mulighed for at interagere med andre strikkeskole-deltagere i en lukket gruppe på Facebook, hvor du kan dele både spørgsmål og resultater, såvel som finde svar fra tidligere henvendelser. Det er ikke et krav at kunne være med i Facebookgruppen, men det er et positivt og givende fællesskab.

Beskrivelse

Til den begyndervenlige version af strikkeopskriften benyttes Drops Air* (*dette er et reklamelink), som er et budgetvenligt alternativ i en lækker fluffy kvalitet.

Jeg, Dorte Bak, lærte at strikke som barn, men fik først rigtigt fat i strikketøjet i sensommeren 2017. Jeg strikker dagligt og udgiver mine egne strikkeopskrifter, som er nemme at lære at forstå.