Et lille strikkeunivers med et stort hjerte ♥

Dorte Bak Knitting

Jeg hedder Dorte Bak Askholm og jeg lærte at strikke allerede som barn, men fandt først melodien med pindene for alvor i 2017.

Mit univers tager udgangspunkt i en stor glæde ved processen og materialet. Jeg strikker for at få kreativt afløb, for at afstresse og for at pleje mig selv. Fornøjelsen ved at sidde med garnet i hænderne er næsten nok i sig selv…

Svagheden for garn har været der så længe jeg overhovedet kan huske, og jeg har en naturlig nysgerrighed for at lege med fibre, materialer og farver.

Dorte Bak Knitting

Du finder her i webshoppen strikkeopskrifter, som er mine egne designs. De er teststrikket og efterprøvet før de udgives, og de er lige til at downloade, så snart dit køb er gennemført. Med strikkeopskrifterne følger der grundige beskrivelser, links til video-guides og og teknikker.

Du finder tillige mine online-kurser på Online Strikkeskolen, som udbyder flere niveauer og temaer, og hvor du kan lære at strikke helt fra bunden uden forudgående erfaring med at strikke.

Fra den 1. april 2024 udgår brand-navnet Garn x Dorte Bak, således alt mit arbejder falder ind under samme brand. Garnet er dog det samme, som du allerede kender, så det er alene banderolerne og logoet, der ændrer sig.

Følg med og få masser inspiration:

  • Instagram @dortebak_knitting hvor jeg deler info om garn, farver, designs, shop-updates og alt muligt andet strikke-relateret
  • Nyhedsbrevet, hvor du altid kan regne med strikketips, fordels-kampagner, shop-updates og andre strikkeglæder
  • Youtube: Dorte Bak hvor jeg deler strikke-podcasts, et kig i garnfarvnings-værkstedet, strikke tutorials, tips m.v.
  • Instagram  @dortebak.dk som er en mere personlig vinkel på mit arbejde som selvstændig, mor og hustru
  • Dortebak.dk på Facebook

 Dorte Bak // CVR-nr.: 35493700

Få nyheder og fordele

i mit nyhedsbrev

Modtag en engangs-rabatkode på 10% til webshoppen ved at tilmelde dig – du kan altid melde dig ud igen.