Jeg lærte at strikke allerede som barn, men fandt først melodien med pindene for alvor i 2017. Siden har jeg strikket dagligt og tænkt mine egne tanker omkring konstruktion, teknik og design.

Mit univers tager udgangspunkt i en stor glæde ved processen og materialet. Jeg strikker for at få kreativt afløb, for at afstresse og for at pleje mig selv. Jeg er samtidig nysgerrig – både på at forstå det strikketekniske, men også på hvad der sker, når man kombinerer metoden med forskellige fibre og nuancer.

Du finder blandt mine designs lidt af hvert:

  • Begyndervenlige strikkeopskrifter
  • Feminine udtryk og sjove detaljer
  • Små, hyggelige strikkeprojekter, som er for alle

Skriv dig op til mit

Nyhedsbrev

Modtag en engangs-rabatkode på 10% til webshoppen ved at tilmelde dig – du kan altid melde dig ud igen.

Jeg sender mails med nyheder, tips, opskrifts-nørderi mv.