Kalender med kommende

Workshops, markeder & Kurser

Jeg elsker at dele strikkeglæden med dig – og jeg elsker at hjælpe nye strikkere igang. Jeg tilbyder både online strikkeskole, alene-sessions, kurser i butikken på Amager og hyggelige aftener med strikkefællesskab for alle. I kalenderen herunder finder du kommende arrangementer og kurser

Jeg håber, du har lyst til at strikke med mig og andre glade strikkere, når jeg inviterer til strikkeaften, strikke-café, kreative workshops og deciderede kurser.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har en ide til noget sjovt eller hyggeligt, som vi kan samles omkring – så længe koblingen kan laves til strik, garn og kreativitet selvfølgelig.

Du kan også booke mig til en alene-session i 1,5 time, hvor vi sammen kan få dig videre med en strikkeopskrift eller igang med en opskrift. Alene-sessions foregår efter aftale i butikkens normale åbningstid og koster 395,- kr. Send mig en mail på hello@dortebak.dk, hvis du vil booke tid eller høre nærmere

Skal vi være

GARNvenner

Modtag mit nyhedsbrev og modtag en engangs-rabatkode på 10% til webshoppen ved at tilmelde dig – du kan altid melde dig ud igen.