Endelig ude – og det har været længe ventet i den forstand at jeg har været længselsfuld og utålmodig siden jeg sendte den i teststrik. Sådan vil det nok altid være, fordi man selv er færdig…

Flette Cardi er en bomberjakke-inspireret cardigan, som strikkes med et smukt og sjovt flettemønster og snoninger. Faktisk er det præcis dette mønster, der er grunden til at man elsker at strikke cardiganen, som i modsætning til mange andre cardigans er sjov fra både retsiden og vrangsiden. Der er nemlig ikke de der laaaaange pinde med udelukkende vrangmasker.

Du kan strikke den i str. XS-XL og jeg anbefaler enten COMO Tweed fra Lamana med en Kid Seta som følgetråd, alternativt Merino fra Knitting for Olive med en Kid Seta som følgetråd.

Ønsker du at strikke den i det lækre Cash Rock fra Gepard, så gå eventuelt en halv pindestørrelse ned, så du strikker på pind 4 i stedet for pind 4,5. Uanset hvad – lav dig altid et strikkeprøve inden, hvis du vil være sikker på at størrelsen bliver som der er angivet i strikkeopskriften.