En lille garnbutik med et stort hjerte ♥

GARN x Dorte Bak 

I butiksfællesskab med vintage-butikken Bob & Lutetia finder du GARN x Dorte Bak, som er et personligt drevet butikshjørne med fokus på gode kvaliteter, der ikke kradser og lækkert håndfarvet garn.

Jeg hedder Dorte Bak Askholm og jeg lærte at strikke allerede som barn, men fandt først melodien med pindene for alvor i 2017.

Mit univers tager udgangspunkt i en stor glæde ved processen og materialet. Jeg strikker for at få kreativt afløb, for at afstresse og for at pleje mig selv. Fornøjelsen ved at sidde med garnet i hænderne er næsten nok i sig selv…

Svagheden for garn har været der så længe jeg overhovedet kan huske. Da jeg besluttede at forhandle garn, var det åbenlyst at jeg skulle vægte de bløde og holdbare kvaliteter, som jeg personligt foretrækker at arbejde med. Jeg er super sensitiv overfor krads, så i GARN x Dorte Bak finder du et lækkert udvalg af garner, som er behagelige.

  • Jeg udvælger garn og brands, som står for en ansvarlig produktion, der også passer på dyret
  • Godt kvalitetsgarn ER pengene værd, da det holder sig smukt efter brug, holder formen og generelt bare holder længe
  • Jeg lægger stor vægt på brugervenlighed og har et stort udvalg af garn, der tåler vask og brug

Dorte Bak Strik

Du finder her i webshoppen strikkeopskrifter, som er mine egne designs. De er teststrikket og efterprøvet før de udgives, og de er lige til at downloade, så snart dit køb er gennemført. Med strikkeopskrifterne følger der grundige beskrivelser, links til video-guides og og teknikker.

Du finder mine online-kurser på Online Strikkeskolen, som udbyder flere niveauer og temaer, og hvor du kan lære at strikke helt fra bunden uden forudgående erfaring med at strikke.

Følg med og få masser inspiration:

  • Instagram @dortebak_strik hvor jeg deler info om garn, farver, designs, shop-updates og alt muligt andet strikke-relateret
  • GARNklub, hvor du altid kan regne med strikketips, fordels-kampagner, shop-updates og andre strikkeglæder
  • Youtube: Dorte Bak hvor jeg deler strikke-podcasts, et kig i garnfarvnings-værkstedet, strikke tutorials, tips m.v.
  • Instagram  @dortebak.dk som er en mere personlig vinkel på mit arbejde som selvstændig, mor og hustru
  • Dortebak.dk på Facebook

 Dorte Bak // CVR-nr.: 35493700

Bliv medlem af Dorte bak’s

GARNklub

Modtag en engangs-rabatkode på 10% til webshoppen ved at tilmelde dig – du kan altid melde dig ud igen.