Vispa Clutch

Vispa Clutch er en hyggelig opskrift at strikke på og helt ideel til at få opbrugt rester fra lageret. Der går ca. 40 gram strømpegarn og 20 gram silk mohair til tasken, som har perlestrik i sider og bund og en bikubemønster på forside og bagside. 

Til dig, som gerne vil købe både foerstof, lynlås og garn, har jeg lavet nogle kits, hvor opskriften også medfølger. Dem finder du her

Har du allerede garn og stof til projektet, så kan du nøjes med at købe en lynlås og opskriften.

 

 

 

Opskriften er ikke i sig selv begyndervenlig, men har du god erfaring med at strikke med ret og vrangmasker, så er den et rigtig godt bud på et øveprojekt, hvor der skal følges et mønster og aflæses en mønsterrapport. Der er link i opskriften til videoer, der guider, men fordi projektet i sig selv ikke er større, så kan det måske være det første “svære” projekt, som kan give dig lidt mønster-rutine.

Du kan læse mere konkret om selve strikkeopskriften og materialer her

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil guides til dit garnkøb og du skal vide at hver eneste ordre gør mig lykkelig  ❤️

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *