Sorbetcardigan i skønne farver

Vil du strikke en luftigt sommerstrik, så kan det være, du skal springe ud i en Sorbetcardigan af Mille Fryd Knitwear. Det skønne ved den er, at du helt selv bestemmer hvor mange farver og striber din cardigan skal have. Hvis altså du kan styre det?! Fordi beslutningerne er pludselig svære, når man har frit slag på den måde.

Jeg er vild med at strikke på den her sorbet-sag – farverne og mohairgarnet gør det simpelthen til en fryd, og man drives hele tiden til at strikke mere, fordi man begynder at glæde sig til at sætte den næste farve på pindene.

Du finder super blød silk mohair fra Gepard i alle mulige farver lige her – og hvis du har lyst til at gøre noget ekstra sjovt, så bland med håndfarvet silk mohair, der giver skønne farveskift

Rigtig god fornøjelsen med striberne og husk, at du altid kan fange mig, hvis du har brug for inspiration til farvevalg. Klem fra Dorte 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *