Brug dine silk mohair-rester til en Simpel Raglan Tee

links

I dag vil jeg rette din opmærksomhed hen på Simpel Raglan Tee, som jeg udgav i foråret i forbindelse med min Online Strikkeskole. Jeg havde lyst til at udvikle en virkelig simpel opskrift, som kunne danne grundlag for step 2 på onlineforløbet, hvor flere af de super seje elever kom i mål med at strikke Chunky Drømmesweatre (jeg er stadig helt høj af begejstring over deres projekter!!)Anyway, Simpel Raglan Tee er en god basisbluse, som man sagtens kan vælge at strikke længere ærmer på, hvis man ønsker det, men jeg selv har fortsat kun strikket den som kortærmet.
Simpel raglan tee strik med rester af silk mohair

Jeg tager udgangspunkt i en tråd Drops Baby Alpaca Silk i farven natur/pudder* (råhvid) og så silk mohair, som jeg strikker 1-2 tråde af ad gangen. Jeg har flere steder ladet 2 farver silk mohair overlappe hinanden, så jeg går ikke så super meget op i, om der er 1 eller 2 tråde silk mohair.

Jeg vurderer løbende, hvilken farve mohair, jeg ønsker at flette ind og knækker bare et stykke af, som jeg strikker med. Jeg kommer ikke til at hæfte enderne på bagsiden, derimod klipper jeg dem bare af og skyller blusen op. Man kunne også vælge at lave en mohairnøgle med resterne, men det har jeg alt for stort kontrolbehov til at kunne arbejde med, ha ha.

Ulempen ved at arbejde med mange rester, det er at man ikke lige har projektet med i tasken. Til gengæld er der noget rart over at have en skål fuld af flotte farver, som man kan sætte sig med, når man rigtig har tid til at slappe af med strikketøjet ♥

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *