Strik og støt Red Barnet

Så man kan simpelthen strikke (måske endda en julegave) og samtidig støtte Red Barnet.

Red Barnet arbejder dedikeret for at skabe tryghed for børn i hele verden og jeg er enormt stolt over at gentage succes’en fra 2020, hvor min strikkeopskrift blev solgt på Red Barnets portal og dermed indbragte en klækkelig donation til det værdiskabende arbejde.

Meget kan man sige, at strik er godt for, men at du kan strikke og samtidig støtte en god sag, det skal godt nok have sin taletid, synes jeg. I hvert fald må jeg da tilstå, at jeg er opfyldt af glæde og stolthed over at præsentere netop det her samarbejde, som jeg har indgået med Red Barnet.

I en periode frem mod årsskiftet har Red Barnet nemlig fået lov til at sælge min strikkeopskrift på Chunky Drømmesweater (gå til strikkeopskriften på Red Barnets webshops her), hvor beløbet altså går til den gode sag. Du bestemmer selv prisen, dog skal du minimum give 39 kr, når du køber opskriften, som du modtager i form af en pdf.

Alle beløb bliver en værdifuld andel af den gode sag, men støtter du med eksempelvis 49 kr svarer det til en uges ernæring af et nødlidende og underernæret barn. Støtter du med 85 kr konverteres det til en pressening, der kan give varme og ly til en hel familie på flugt.

Hvis ikke du strikker eller har lyst til at købe strikkeopskriften, så kan du selvfølgelig støtte Red Barnet alene med et bidrag eller ved køb af nogle af de andre ting fra Red Barnets webshop. Du kan eksempelvis købe til- og fra-kort for minimum 19 kr.

Det er jo skønt at man kan støtte op om en god sag samtidig med at man holder sig selv beskæftiget med noget rart, som man måske alligevel havde tænkt sig at gøre. Måske det endda kan strikke trøjen som en julegave!

Hvad går donationerne til Red Barnet til?

Red Barnet arbejder for børns rettigheder og tryghed. Det gør de både i Danmark, hvor de engagerer sig i forebyggelse af mobning, etablerer ferielejre for børn, der lever med få midler, såvel som at de hjælper i udlandet, hvor de rykker ud med mad, vand og medicin i katastroferamte områder. De bekæmper seksuelle overgreb på børn, børneægteskaber og hjælper børn på flugt…

Hvis du vil vide mere om de forskellige konkrete tiltag, som Red Barnet er involveret i, så kig forbi deres hjemmeside, hvor du finder langt mere information, end den jeg kan fylde ind i indlægget her (hvorom jeg virkelig brænder for at viderebringe det).

TAK fordi du læste med hertil – jeg ved, at du er nået til bunden af indlægget, fordi du også brænder for at gøre en forskel

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *