Gepard – dansk kvalitet siden 1989

Gepard blev etableret i 1989 af Sus Gepard og er et dansk brand præget af skandinavisk stil. Gepard  arbejder sammen med en række små, italienske familie-spinderier, der har lange traditioner for- og erfaring med garn og farvning – så meget erfaring, at de er blandt de førende i Italien, når det kommer til både trend og klassiske garner.

Sus Gepard har skabt et helt strikkeunivers, hvor du finde både kvalitetsgarner og inspirerende opskriftskollektioner.

Gepards historie er historien om en håndværkers passion, vision, kreativitet og et ønske om at skabe de bedste garner, der kan bruges til flotte og holdbare strik produkter. Garn er nemlig ikke bare garn, ikke bare den bløde tråd – historie, kultur og teknik er – og har altid været – en del af udviklingen af nye garner.

Hver eneste fiber har sine egne egenskaber, og det er en helt unik og spændende udfordring at blande de forskellige fibre sammen til en harmonisk balance, så garnet giver komfort både i strikkeoplevelsen og i det færdige produkt.

I hele produktionsprocessen har Gepard fokus på kvalitetsprodukter og til hensynet til natur og mennesker. Det betyder også at Gepards garn er mulesingfrit.

Gepard arbejder sammen med en række små, italienske familie-spinderier, der har lang tradition for og erfaring med garn og farvning – så meget erfaring, at de er blandt de førende i Italien, når det kommer til både trend og klassiske garner.

Se det store udvalg af Gepard Garn her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *